sikorakrz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam, Proszę o analizę LOG-ów. W ostatnim czasie pękła mi rura wysokociśnieniowa łącząca turbo i intrecooler i obawiam się o przeładowanie turbo. Dodatkowo chciałem abyście ogólnie przyjrzeli się autku. Dziękuję bardzo. 000 001 003 004 007 008 010 011 013 018 023
zibizab Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wedlug mnie jest zdrowe Ew.termostat do obejżenia
Leman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 termostat ok korekcje wcale nie są złe zdrowy avf
sikorakrz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ufff, trochę mi lżej. Ale z tym termostatem to może rzeczywiście jest coś na rzeczy, ostatnio zauważyłem delikatny spadek poniżej 90C. A czujnik temperatury?
sikorakrz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jakie testy zrobić aby zbadać pozostałe podzespoły takie jak: sprzęgło, skrzynia, most? W sieci cisza o tego typu testach.
spanky Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jakie testy zrobić aby zbadać pozostałe podzespoły takie jak: sprzęgło, skrzynia, most? chyba nie pytasz powaznie ... ? W sieci cisza o tego typu testach. zastanow sie dlaczego jest cisza ... ?
sikorakrz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Spanky, ja byłem zaskoczony, że można badać aż tak szczegółowe kwestie w silniku. Jestem pod wrażeniem zaawansowania VAG-a w VW. Dziwisz się, że zadaję takie pytanie? Ostatnio na forum wyczytałem, że w lewej poduszce pod silnikiem mam czujnik (chyba zużycia). To sorry, moim zdaniem ważniejszym elementem jest most lub skrzynia. No ale spoko, ja się nie znam.
Rekomendowane odpowiedzi