greg24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Janekx te twoje to h7? wygladaja mega dobrze:) przekonałes mnie na plus dla OSRAM a chciałem kupic BV ultra czyli watro nie przeplacac i kupic osram i bede zadowolony tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 hehe no dziś na spocie kolega był przekonany, że mam xenony Wg mnie tak tak to H7. Blue Vision Ultra wrzuciłem na długie, jak coś to mogę zrobić fotkę z włączonymi mijania osramach i długich BV - wtedy będzie ładnie widać różnice w barwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ok chetnie zobacze zanim wymienie lampy i kupie zarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 W końcu wziąłem się za wymianę zakupionych przeze mnie żarówek Blue Vision Ultra. Po wymianie, na pierwszy rzut oka widać, że świecą na biało. W nocy jest rewelacja w porównaniu ze zwykłymi żarówkami. Świecą o wiele dalej i jest o wiele lepsza widoczność ze względu na biały kolor. PS Jak wymienić postojówki? Lampy całkiem nie mogłem wyjąć, bo jest przyczepiona kostka. Czy ją trzeba jakoś wyjąć czy jest jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ponieważ przesiadłem się z powrotem na Lampy boscha... wczesniej miałem Sonary na żarówka h1 i soczewce ... Jakie polecacie żarówki do boschów H7 do mijania i drogowych?? Ja założyłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/h7-osram-night-breaker-plus-nowosc-2szt-zarowki-i1890857501.html Wsadziłem też pozycję z Philipsa, takie niebieskie xenon look czy jakoś tak i razem super się to prezentuje. Światło czyste, białe nie tak jak wcześniej żółte i o wiele jaśniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 hehe no dziś na spocie kolega był przekonany, że mam xenony kolego to w końcu jakie masz tam żarówki h7 a może masz link do tych żarówek gdzie kupowałeś bo to już sprawdzony temat chodzi mi o sprzedawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no pisałem już kilka razy. H7 Osram Cool Blue Hyper. Na pewno znajdziesz na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg24 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 kolego Janekx tych osram nie moge znalesc w h7 sa tylko h4 i h1 ;/ chyba sie zalamie a jutro zamawiam takie lampki http://allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i1938664047.html musze cos znalesc zanim dojda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 jak ja ich szukałem to też ciężko było z h7, dlatego jak już się pojawiły to kupiłem od razu drugi komplet na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorsam Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja od wielu lat w wszystkie auta ładuję tungsramy - tańsze od osram philips itd a jednak bardzo dobre. Obecnie mam tungsram megalight +90% i naprawdę światła jest spooooro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficjor Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Podsumowując, które żarówki będą najlepsze do jazdy nocą / podczas deszczów? Zależy mi na jak najlepszym oświetleniu drogi, pobocza. P.S. Gdzie kupić żarówki, coby na podróbkę się nie wpakować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 założyłem żarówki OSRAM COOL BLUE HYPER efekt zacny fajny wygląd ale zasięg trochę słaby ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdenox Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 koledzy podłączając się do tematu mam straszny dylemat z żarówkami D2S moję już się chyba wysłużyły i święcą strasznie sabo... jakie xenony polecacie w miarę mocne dające dużo światła..??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja dziś kupiłem mijania H7 Philipsa Blue vision tak jak ktos wczesniej polecał i rzeczywiście fajnie świecą na biało w porównaniu do zwykłych. Cena niestety dwa razy droższa. Zwykłe H7 po 15zł a blue vison ponad 30zł za szt. Postojówki już wcześniej zmieniłem na philipsa blue vision. POLECAM !! Teraz halogeny jedynie się wyróżniają bo barwa światła lekko podchodzi pod żółty. No i długie (drogowe) Jakie żarówki są w halogenach i przy drogowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 a jak z oświetleniem drogi tymi philips dają radę bo osram cool blue hyper :wallbash: świeżo kupione TRAGEDIA ale fajnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja mam takie PHILIPS NightGuide świecą już troszkę i jestem bardzo zadowolony aczkolwiek przesiadam się na ksenony D4s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 a te philips wpadają w niebieski trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Światło jest biało, czasami sie wydaje lekko niebieskie. Ale wydaje mi sie że słabo oświetlają drogę w porównaniu do zwykłych co świecą na żółto. Mówie o philipsach. Jechałem na nich tylko 10 min. moze mi sie wydawało... Jeszcze musze poobserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 a te philips wpadają w niebieski trochę wpadają co najwyżej w lekko żółty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdenox Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Koledzy a wypowie się ktoś na temat d2s...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi