karolasterka Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Panowie mam mały problem. Wczoraj wymieniałem świece żarowe i na ostatniej fajka ma pęknięta osłonę ta gumową to znaczy nie w zdłóż tylko kawałek fajki został na świecy tak z 1 cm od dołu a reszta fajki jest ok. Czy świeca będzie dobrze grała i nie będzie zadnego przebicia? założyłem ten kawałem na nową świecę i wcisnąłęm fajkę i tak jakby dochodziło jedna do drógiego[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:34_________________________________________________[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:39_________________________________________________http://img188.imageshack.us/i/beztytuuoc.png/[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:39_________________________________________________tu umieściłem zdjęcie podglądowe
macin87 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Powinno być wszystko ok, bez zarzutu działać i grzać nie masz co się martwic
Daimos Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 powinno być ok, mogłeś ten kawałek dokleić do fajki
bintom Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Przepraszam za odgrzanie tego kotleta, ale nie chce otwierak kolejnego watku. Mam taki sam problem, a nawet wiekszy, bo mam dwie "fajki" do niczego. Jedna musiala iskrzyc, bo przez to pewnie się stopiła . Nie mogę kupić tego kabelka w normalnych sklepach. Do serwisu strach się pytać, bo z tego co słyszałem to zaoferują mi całą wiązkę elektryczną. Jak z tego wybrnąć? Chciałem kupić swiece z mozliwościa przykręcenia srubką kabelka, ale mają mniejszy kształt i raczej nie pasują do tego modelu co mam. Co teraz ? ma ktoś pomysł?
Sqizzy Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Przepraszam za odgrzanie tego kotleta, ale nie chce otwierak kolejnego watku. Mam taki sam problem, a nawet wiekszy, bo mam dwie "fajki" do niczego. Jedna musiala iskrzyc, bo przez to pewnie się stopiła . Nie mogę kupić tego kabelka w normalnych sklepach. Do serwisu strach się pytać, bo z tego co słyszałem to zaoferują mi całą wiązkę elektryczną. Jak z tego wybrnąć? Chciałem kupić swiece z mozliwościa przykręcenia srubką kabelka, ale mają mniejszy kształt i raczej nie pasują do tego modelu co mam. Co teraz ? ma ktoś pomysł? znajdź rozbitka... i dosztukuj...
rosek89 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a samej fajki nie da sie kupic w sklepie?? ja bym kupił i zlutował to
Zerwi Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 W sklepach niema ,ale są w ASO po jakieś 37 zł (fajka z 1m kabla).
rosek89 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 to najlepiej będzie zrobić tak jak pisał Squizzy. wykombinuj coś ze szrotu
Rekomendowane odpowiedzi