Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj widziana koło 18tej na Bronowickiej w Avancie, granatową A4 1.9TDI na szczecińskich blachach z klubowa wlepą za kółkiem Pan krępej budowy z wąsem, śmiem wątpić że to father pożyczył furkę od klubowicza:D

Dzisiaj koło 17:40 widziana zielona A4 z klubowa wlepą z ciemnymi tylnymi lampami lekko wygięty tłumik, zdrowa gleba koło PKP przeleciała prosto i kierowała sie w stronę Wyszyńskiego. Zielona Audina na blachach ZPL 17... migałem światłami ale kierowca był skupiony na lawirowaniu pomiedzy studzienkami :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj widziana B5 w zielonym kolorze z wlepa klubowa i ramkami pod rejestracjami końcówka rejestracji ....YL. Stała na parkingu obok szkoły Park 3 Maja :)

Opublikowano

Ostatnio często widzę granatową B5 w avancie z wlepą na tylnej bocznej szybie zaparkowaną na Niemierzyńskiej przy budynku Pomeranii. Któż to?

Opublikowano

dzisiaj ok godz 13 widziany Mystic skrecal z placu Lotnikow w strone trasy Zamkowej

widzialem z daleka ale poznalem grill rs4 :kox:

Opublikowano

dzisiaj ok godz 13 widziany Mystic skrecal z placu Lotnikow w strone trasy Zamkowej

Jechałem własnie dokładnie tak jak piszesz ale o 10.30 wiec to chyba nie byłem ja :no:

Opublikowano

Jechałem własnie dokładnie tak jak piszesz ale o 10.30 wiec to chyba nie byłem ja :no:

no to bylo z daleka ale widzialem czarne b7 avant z grillem od rs4,no chyba ze w szczecinie jest jeszcze jedno takie :mysli:

Opublikowano
:mysli: szczerze to nie wiem, ale numerki mam z poza sz-na :cool1:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

dzis 20:30 na Bogumińskiej kierunek Police usiadłem na tyłku :cool1: granatowemu sedanowi B5 -ZLO czy ZGL....908 z podkladkami 4umowymi, potem skręciła w prawo na światłach w Podolską[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________01.02.2011- 7:20 - długosc wałów chrobrego kier most długi - ciemne a4 b5 sedan ZPL 1717... z wlepka na klapie

P.S - zrób koncowy wydech bo siara z takimi drutami jeździć... :wink4:

Opublikowano

Widziana dzisiaj; 04.02.11 na gryfinskich blachach ZGR ..KK srebrna audinka 1.9Tdi z klubowa wlepa na europejskiej az do ronda na cukrowej. Mijalem swoja czarna smoczyca A8 i strzelalem awaryjkami a wczesniej dlugimi. Pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czarna b7 z naklejką na klapie, na blachach ZS 28**T widziana w sobotę około 14 na parkingu w carrefourze. Pozdro :hi:

Opublikowano

poniedzialek 21 luty ok godz 20-20.15 widziany Avant b5 kolor granat na mieszka, mnie tez widzial pozdrawiam :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koszalin, kilka dni temu, parking koło Telewizji Kablowej, taka ciemna zieleń, B5, z klubowymi naklejkami, pakiet chrom, naprawdę przyjemny kocurek ;D

Opublikowano

poniedzialek 21 luty ok godz 20-20.15 widziany Avant b5 kolor granat na mieszka, mnie tez widzial pozdrawiam :wink4:

:hi: pozdrawiam ponownie

Opublikowano

niedziela 13.03 godz.15ta widziana na parkingu galaxy poziom reala - zółty? -oczojebny :blink: sedan ZS 4811... wlepa klubowa

w tym samym dniu o 16tej na parkongu bierdonki na obotryckoiej granatowy avant ZPL 8027...

a dzis o 16 z autostrady na panoramie zjeżdżałem za a6 avantem na szerokich laczach i skrecał potem chyba w poznanska. wlepa styłu ale niestety niezauwazyłem cyfry pdobna do naszej wlepy. pozdrawiam.

Opublikowano

dzisiaj w Stargardzie ok.15 - parking przy szkole : Park 3 Maja aja- zielony sedan B5 ZST... z nalepką klubową

Opublikowano

w niedziele ok 12 widziany Mystic.pl na parkingu Carefour Sloneczne :decayed:

w niedziele ok 18 widziany agentsmith na ulicy bronowickiej :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś denveco na Kopernika w swojej czerwonej strzale - Orlen

Opublikowano

dzisiaj o 13:30 granatowy avant b5 z naklejka klubowa z tylu pozdr

Opublikowano

dzisiaj o 13:30 granatowy avant b5 z naklejka klubowa z tylu pozdr

Witam ponownie :hi:
Opublikowano