michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 z przodu czy z tyłu? Dzisiaj wymieniłem 2 wahacze prawa i lew strona góra przód
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 z przodu czy z tyłu? Dzisiaj wymieniłem 2 wahacze prawa i lew strona góra przód z przoda z tylu jakos kali 35
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 to jesteś 1cm bliżej piachu [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 00:27_________________________________________________widział ktoś na forum gdzieś temat jak wyciągnąc kratki ze zderzaka przedliftowego? Bo właśnie skończyłem myc furke i się dopatrzyłem, że środkowa kratka była chyba pomalowana na srebrno... a myślałem cały czas, że to niedomyte było...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 to jesteś 1cm bliżej piachu [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 00:27_________________________________________________widział ktoś na forum gdzieś temat jak wyciągnąc kratki ze zderzaka przedliftowego? Bo właśnie skończyłem myc furke i się dopatrzyłem, że środkowa kratka była chyba pomalowana na srebrno... a myślałem cały czas, że to niedomyte było... ciagnij do siebie ona sie trzyma na takich wciskach w poprzeczke w zderzaku
_Solar_ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale ona nie chce wyjśc... moze jest jakos przykręcona dodatkowo albo w jakis sposób przyklejona
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie wiem, ale narazie i tak nie mam farby, żeby ją przemalowac. Grzebałem przy zderzaku w innej sprawie i zaraz pokażę rezultat [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 15:01_________________________________________________a więc fotki, ale najpierw pytanie - co się zmieniło w przednim zderzaku? p.s. Autko dziś znowu umyłem i cieszy oko w dalszym ciągu. oraz musiałem prysnąć farbą na końcówkę tłumika, bo robiłem tak jak zawsze ale nie wkrętarką tylko wiertarką i ciut za głęboko... ale wygląda
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie wiem, ale narazie i tak nie mam farby, żeby ją przemalowac. Grzebałem przy zderzaku w innej sprawie i zaraz pokażę rezultat [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 15:01_________________________________________________a więc fotki, ale najpierw pytanie - co się zmieniło w przednim zderzaku? p.s. Autko dziś znowu umyłem i cieszy oko w dalszym ciągu. oraz musiałem prysnąć farbą na końcówkę tłumika, bo robiłem tak jak zawsze ale nie wkrętarką tylko wiertarką i ciut za głęboko... ale wygląda no pokaz fotke z prostego kąta, tego zdesia a co tam sie stalo z tymi rurkami bo co sie stalo ta wiertarka?
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 poprostu zawsze czyściłem wydech szczotą drucianą, ale tym razem przedobrzyłem i nieładnie to wyglądało...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 poprostu zawsze czyściłem wydech szczotą drucianą, ale tym razem przedobrzyłem i nieładnie to wyglądało... aha bo to raczka trzeba papierkiem na wode i pasta do poloerowania no maznij jeszcze srodkowa kratke na czarno i bedzie git halo by sie przydalo :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale ja nie chce wypolerowanego tłumika ten mi się bardziej podoba a halo będzie jak znajdę komplecik halogenów za 100zł nie no jak zostanie na dłużej to może kiedyś się założy :gwizdanie: ale to prędzej pewnie przednie lampki na FL.
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Piękny rodzynek tylko pozazdrościć ladne wozidlo dzięki chłopaki w porównaniu do passata (przed włoszką ), w którym też było ahu to jest przepaść... pasek się nie rozpędza w wersji 90KM a znajomy teraz przywiózł 115KM i rewelacji też nie robi... inny znajomy też ma w toledo ahu i tam bardzo denerwujący jest krótki gaz. Ale żeby miał nadmiar mocy to też nie mogę powiedziec. Lepszy efekt robi 1Z w a4
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 pasek się nie rozpędza w wersji 90KM a znajomy teraz przywiózł 115KM i rewelacji też nie robi... tu się zgadzam, jeździłem passatem 130KM i jakoś prawie porównywalnie z moim madafakerem :gwizdanie: ps na gwałt zmieniaj ten grill i wywalaj brwi
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 tzn. pasek jakoś jechał na wyższych obrotach ale nie było mowy o rozpędzaniu z 1500 obr/min... tam minimum musi byc 110KM... ale z niemiec 200km/h szedł i to z kulturką pracy. Przy tej audi jesteśmy cholernie zadowoleni z silnika... chodzi ciuchutko - prawie jak benzynka i turbo trochę słychać co do grila to narazie niestety nie będzie zmian. Napinacz jest do wymiany... więc koszty, a jak wiadomo styczeń do najbogatszych miesięcy nie należy...
sebo1607 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Srebrny kolorek podoba mi sie najbardziej te brewki to nie wiem po co ktos zalożył Audi ogólnie śliczne
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 SPRZEDAM! Dla zainteresowanych więcej fotek itp.
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 SPRZEDAM! Dla zainteresowanych więcej fotek itp. znooowu
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 mamy na oku pięknego paska 110 z full wypasem w automacie a jak nei to to audi będzie po lifcie
Rekomendowane odpowiedzi