Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Czy te świece to dobry zakup?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy ten konkretne swiece podejda? w opisie jest BLB wiec mysle ze tak, ale chcialbym sie upewnic.

http://www.allegro.pl/item851063381_swiece_zarowe_beru_vw_golf_v_touran_2_0tdi.html

jak dla mnie podejrzana cena :mysli:

Opublikowano

Panowie z tego Co ja pamietam to Beru było kiedys dobre Tak samo Jak Febi:) Ale niestety sie popsuło...Ja osobiscie to mam NGK I zakladam takie Klijentom i nik jeszcze mi nie zrobił reklamacji:) WIec osobiscie polecam NKG I BOSCH :):good:

Opublikowano

ja ostatnio kupywalem do swojego AVN swiece i placilem po 40 zl za sztuke ale napewno ori,,na alegro sa po 20zl,, ale w wiekszosci to tylko pydelka sa ori a swieca chinska,,

Opublikowano

Właśnie! Trzeba mieć gwarancje oryginalności bo niska cena raczej oznacza podróbę. :mysli: Ja kolego zamawiam u tego sprzedającego... http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2702232 :good:

Opublikowano

Ja kupiłem właśnie BERU i nie narzekam (tfu, tfu, odpukać, a kysz), jeżdżę już ponad 1,5 roku i jest ok :D

Opublikowano

beru dobre i ngk dobre pod warunkiem ze oryginalne :cool1:

Opublikowano

Czy z wymianą świec w b6 2.0 BLB jest jakiś większy problem, słyszałem, że trzeba pompowtryski odkręcać. :shocked: :shocked: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Czy z wymianą świec w b6 2.0 BLB jest jakiś większy problem, słyszałem, że trzeba pompowtryski odkręcać. :shocked: :shocked: :wallbash: :wallbash:

w B6 nie było BLB :)

Opublikowano

w B6 nie było BLB :)

literówka... chodziło mi oczywiście o b7 :wallbash:

a poza tym zawsze można zeswapowac tak jak w b5 nie było awx-ów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pompowtrysków nie musisz demontować, jedynie dochodzące przewody. Przy odrobinie wprawy 30 min zabawy. Po wymianie dobrze jest sprawdzić na VAG'u, czy są widoczne :wink4:

Opublikowano

Oryginalne świece w serwisie to koszt koło 80 zł za sztukę i jest pewność. Ja wymieniałem między świętami i sylwestrem i dobrze jest kupić od razu uszczelkę pod pokrywę. Do wymiany potrzeba nasadowy klucz 8 dość długi aby wykręcić świece i jakieś szczypce aby wyjąć i włożyć świece oraz wtyczkę od świec.