Kaczmarek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jak w temacie Kilimatronic jak odpalę auto zawsze ustawia temperaturę na 22 C czy tak ma być? Mimo że ostatnio przed zgaszeniem ustawiłem np. 26 C Da się to zmienić?
domjenick Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jak w temacie Kilimatronic jak odpalę auto zawsze ustawia temperaturę na 22 C czy tak ma być? Mimo że ostatnio przed zgaszeniem ustawiłem np. 26 C Da się to zmienić? a uzywasz tego samego kluczyka?
Kaczmarek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 a z tym to jest taka sprawa że jest kluczyk tylko jeden i immo poprzedni właściciel wywalił. poprostu nie ma puszki immo i jest komp przeprogramowany. Ale modułu komfortu też nie mam. To co to?
domjenick Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 kurcze-dopiero doczytalem,ze o B5 chodzi-w B6 ,jak wyjmiesz kluczyk-to przy nastepnym wlozeniu tego samego klucza-bedzie ta sama temp-zostaje,jakby przypisana do kluczyka-chodzi o to,ze dwie osoby moga uzywac innych kluczy,no i ustawien,wiec klimatronik zapamietuje te ustawienia,ale jak w B5 jest-nie wiem-sorry kolego
Kaczmarek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 No tyle to i ja wiem Ale działa to też w B5 po II lifcie. no ciekawe jak to jest....
aju Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 mi zapamiętuję temp, przynajmniej taką jak ustawiłem, co do 2klucza to zobaczę jutro
Tomasz N Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 a jak mogę zmienić te ustawienie? jak włoże kluczyk pojawia się te standardowe ustawienie i pozostałe przyciski na panelu nie działają co z tym mogę zrobić pozdrawiam Tomasz
knipex Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 W '96 zapamietuje temperature i obroty dmuchawy swiezego powietrza,tzn.na ile kresek ustawimy tak samo powinno bys po ponownym wlozeniu kluczyka.Bynajmniej u mnie tak jest. Nie powinno tak byc ,ze zmienia temperature na auto.
Siarus Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ktoś już zna odpowiedz na te usterkę?? Mam to samo;/ czy to wina kodowania??
przemciotorun Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 a zegarek na liczniku chodzi dobrze, czy musisz go przestawiac co jakis czas?[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 20:46_________________________________________________albo po wyciagnieciu kluczyka, zapaleniu postojowek, i otwarciu dzwi, piszczek w liczniku nie piszczy?
Siarus Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hmm czemu pytasz o zegarek?? no własnie z nim problemy tez mam ..... chodzi nie standartowo przyspiesza cały czas i musiałbym o minute chyba tygodniowo go cofac .. piszczek działa ... i na poprzednim lkimatronicu było okey tyle ze nie działały funkcje jak powinny tzn . nie dawało sie sterować klapkami dopiero sie zmianiały ustawienia po wyłaczeniu i włączeniu zapłonu na nowo
przemciotorun Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 bo za to wszystko odpowiada jeden bezpiecznik, mi sie on kiedys przepalil i klimatronik nie trzymywal ustawien, zawsze 22stopnie i auto...
Siarus Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 o kurde.. czyli który?? podpowiedz gdzie szukać
przemciotorun Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 szukac w skrzynce z bezpiecznikami z lewej strony deski, a ktory to dokladnie niepamietam, bo zauwazylem ze cos jest nie tak z klimatronikiem, i zaczelem sprawdzac bezpieczniki jeden po drugim...
RAFLIK A4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no to fajny temacik tylko ze mnie zegarek opóźnia co jakiś krótki czas :/ a co do klimy to zapamiętuje ostatnie ustawienia choć czasem zdarzy się tak ze nie zapamięta , ale to tak raz na ruski rok ale mam pytanie jak wyłączę klime a mam klimatronika przed lifta znaczy się wyłączę cały nawiew zero kresek wentylatora to te powinien zapamiętać to ze jest wyłączony ?? Bo mnie zawsze po przekręceniu kluczyka po kilku sek startuje tak jak by z AUTO
Rekomendowane odpowiedzi