Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] E36 Coupe tarq, moja Ex:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tarq - TO BYŁ NAJWIĘKSZY BŁĄD W TWOIM ŻYCIU !!!

Jakbyś chciał, żeby jeszcze bardziej Cię pocieszyć :drunk:, to daj znać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

haha nie ma tego złego, poczekajcie jak dobiorę się do Audi, już niebawem :gwizdanie:

Opublikowano

Piękna :slina:

taka mi sie kiedyś marzyła,

pewnie lepiej siedziało Ci sie za kierownicą tej E36 niż A4?

Fakt taki ,że w BMW siedzi sie świetnie 100 razy lepiej

Bynajmniej mi tak :gwizdanie:

A gdzie poszła ta Twoja bunia?

Z chęcią przygarnąłbym taką sztukę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Białystok, BMW to BMW, przyjemność z jazdy, dosłownie :gwizdanie:

Opublikowano

śliczna e36, a uwierz że nie lubię tego modelu przez to co widzę na drogach, to tu ten smak i koła robią robotę...

E30

:naughty: bardzo fajne autko, szczególnie do zabawy, pojeździłem kiedyś 325, nie wiem ile one maja mocy ale ładnie zamiatała tyłkiem na suchym :naughty:

Opublikowano

piekny samochod :) sylwetka ponadczasowa tak samo jak E30 :)

Opublikowano

W tym modelu tylko takie coupe względnie mi się podoba :decayed:

Podziwiam Cię..ja w życiu nie wpieprzyłbym 15 koła w takie auto :tongue4: .. no, ale Ty miałeś sentyment :hi:

Opublikowano

Ogólnie nie przepadam za marką BMW i modelem E36. Ale powiem Ci, że fajnie wygląda ta coupe :). Bez zbędnych udziwnień. Zrobiona, ze smakiem :). Tak jak powiedział Raggaman nie włożył bym tyle kasy do takiego samochodu...

Opublikowano

Ładna E36 i nie prze koksowana co najważniejsze... :good:

Opublikowano

niech ktoś powie, że c**jowa, chłopaka w dół wpędzacie tylko :decayed:

Opublikowano
  • Autor

co mnie nie zabije to mnie wzmocni :notworthy: będą lepsze projekty w moim życiu na pewno :naughty:

Opublikowano

Nikt nie powiedział, że jest h*jowa :>. Chwała mu za to, że są jeszcze tacy co tuningują BMW E36 z gustem i bez zbędnych udziwnień :notworthy::naughty::decayed:

Opublikowano

ale paskudna... nie ma neonow, lexus lookow, ringow, tlumika remusa, przyciemnionych tylnych szyb, diodek na wentylkach i podswietlanych spryskiwaczy.... brakuje tez chrom pakietu na metry... oraz tjuningowych zderzakow no i lusterek m3 z kierunkiem :kox: w dodatku jakas taka niska ... :sick3:

a tak serio to... naprawde ladna sztuka ... i gustwona :good: powodzenia przy modach z audi

Opublikowano

ale paskudna... nie ma neonow, lexus lookow, ringow, tlumika remusa, przyciemnionych tylnych szyb, diodek na wentylkach i podswietlanych spryskiwaczy.... brakuje tez chrom pakietu na metry... oraz tjuningowych zderzakow no i lusterek m3 z kierunkiem :kox: w dodatku jakas taka niska ... :sick3:

zapomniałeś dodać,że brakuje jeszcze 50litowego zbiornika na gaz w bagażniku i silnika 1.6 pod maską :decayed: :decayed:

Smakowita osa rzadki widok na naszych drogach :good:

Opublikowano

Dziwnie znajoma ta Bumka :naughty: Kozaska gleba :good:

Opublikowano
  • Autor

tak wyglądała na Borbetach A 8.5Jx17 :gwizdanie: napisałem do właściciela czy nie chce jej odsprzedać, ładnie mi sie porobiło :wallbash:

Obraz%20022_renamed

Obraz%20029_renamed

Obraz%20020_renamed

Obraz%20025_renamed

Opublikowano

Ta BMW E36 Coupe powinna świadczyć za wzór jak się tuninguje serie 3 E36 :kox::naughty::decayed:. Praktycznie nic jej nie można zarzucić... Tylko nie wiem jak w środku :evil:

Opublikowano
  • Autor

w srodku byla totalnie seryjna i we wzorowym stanie, cale wnetrze jej zafundowalem z 98 roku ktore bylo po 80.000 przebiegu i bylo kompletnie czarne, wczesniej miala szare welury z 92`

Opublikowano

A jakieś zdjęcia środka są? :)

Opublikowano
  • Autor

są ale na kompie którego nie mam przy sobie, postaram się pokazać na dniach :naughty:

stała tez jakiś czas sobie na OZ FUTURA 8.5 i 10J skręcane 3 częściowe :decayed:

ale powróciłem do RH X-RAD z 1 fotek :good:

6

7

4