Mario Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 czy występuje w wersji PL (opisy kodowań i schematów, etc) czy jedynie menu jest PL ?
PIXI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Elsa 3,5 (2007r) cała po polsku menu i reszta
OLO_GDA Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Elsa 3,5 (2007r) cała po polsku menu i reszta tyle ze po polsku jest duzo mniej niz po angielsku czy niemiecku a w nowszych modelach praktycznie nie ma nic... ale ja nie wiem bo to trzeba oryginal kupic przeciez... :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Panowie-uprzedzam,ze wszystkie linki z nielegalnym oprogramowaniem beda usuwane,zgodnie z Regulaminem
Cristoforo Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 a ile kosztuje taka legalna elsa ??? :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 a ile kosztuje taka legalna elsa ??? :gwizdanie: Nie można jej kupić normalnie.No chyba , że prowadzisz ASO
Czarnyb7 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 a nie zgodze sie z tym od 2010 jest ustawa regulujaca udostepnianie przez dystrybutora i importeta dokumentacji technicznych narzedzi specjalnych i ogolnie wszystkiego co jest zwiazane z pojazdem wiec mozna bez problemu isc do aso i poprosic o wyporzyczenie blokad rozrzadu albo innych przyzadów łacznie z komputerem diagnostycznym za niewielkie w sumie pieniadze
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 a możesz znaleźć ten przypis prawny/ustawę-bardzo mnie zaciekawiła opcja wyporzyczenie blokad rozrzadu albo innych przyzadów łacznie z komputerem diagnostycznym za niewielkie w sumie pieniadze już słysze gromki śmiech w salonie Audi,jak powiem im,że jest ustawa ,że mogą mi wypożyczyć sprzęt diagnostyczny warty parę tysięcy złotych
szogun0 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 a nie zgodze sie z tym od 2010 jest ustawa regulujaca udostepnianie przez dystrybutora i importeta dokumentacji technicznych narzedzi specjalnych i ogolnie wszystkiego co jest zwiazane z pojazdem wiec mozna bez problemu isc do aso i poprosic o wyporzyczenie blokad rozrzadu albo innych przyzadów łacznie z komputerem diagnostycznym za niewielkie w sumie pieniadze Dla scisłości. Możesz sobie KUPIĆ. Za niemałe pieniądze. Sprzęt niekoniecznie musi mieć dostępne wszystkie funkcje, np. nie musisz mieć dostępu do immobilizerów.
Rekomendowane odpowiedzi