miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak przyjedziesz i nic nie będziesz jadł i pił i do tego przywieziesz Mironowi spryskiwacz do auta bo od pół roku ma sucho w zbiorniczku (kryzys) to przyjeżdżaj śmiało :gwizdanie: Ty Poziek...nigdy bym nie przypuszczał że przyznam Ci rację ale to prawda, jechaliśmy z Nim na narty to w sumie 5 razy użył sprysków :> no i dopiero jak go poprosiłem bo nic już nie było widać to ja wiem co Mu kupie na te urodziny szyby były czyste - nic nie widziałeś bo do prędkości przyzwyczajony nie jesteś
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 miron,nie martw się mamy w pomorskich gościa z B7,który kombinuje jak odłączyć spryski zenonów,bo mu płyn za szybko spierdziela
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To ten sam co ma zimowki na kolach z 80?? :polew:
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To ten sam co ma zimowki na kolach z 80?? :polew: dokładnie,całe 15"
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 pośmiewni jesteście.......... a jak mu większe nie potrzebne ? to co w tym złego :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 pośmiewni jesteście.......... a jak mu większe nie potrzebne ? to co w tym złego :gwizdanie: dokladnie... juz nawet nie przypomne wszystkim tego, ze chciales na stalowkach i kolpakach latac w swoich Rekaro
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 pośmiewni jesteście.......... a jak mu większe nie potrzebne ? to co w tym złego :gwizdanie: dokladnie... juz nawet nie przypomne wszystkim tego, ze chciales na stalowkach i kolpakach latac w swoich Rekaro dlatego..........swój swojego broni a niepozornośc jest najlepsza
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a niepozornośc jest najlepsza :naughty FAKT o tym świadczy twój furacz
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a niepozornośc jest najlepsza :naughty FAKT o tym świadczy twój furacz o tym właśnie piszę
mydlo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To ten sam co ma zimowki na kolach z 80?? :polew: To ten sam co ma zimowki na kolach z 80?? :polew: dokładnie,całe 15" zazdrość straszna rzecz
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To ten sam co ma zimowki na kolach z 80?? :polew: To ten sam co ma zimowki na kolach z 80?? :polew: dokładnie,całe 15" zazdrość straszna rzecz a to o Tobie pisali...
mydlo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 tak o mnie, mam koła od 80 na 4 śruby
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 tak o mnie, mam koła od 80 na 4 śruby oo no to :kox: :>
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 tak o mnie, mam koła od 80 na 4 śruby oo no to :kox: :> mówię ci,dziwny gość oszczędza na felach,próbuje na płynie,a jak kupował Ducato,to wsadził 20tysi w wyposażenie dodatkowe
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 tak o mnie, mam koła od 80 na 4 śruby oo no to :kox: :> mówię ci,dziwny gość oszczędza na felach,próbuje na płynie,a jak kupował Ducato,to wsadził 20tysi w wyposażenie dodatkowe wiesz, w końcu to Fiat tam wyposażenie dodatkowe to wspomaganie, el. szyby. ogrzewanie, lusterka...i tak można wymyślać
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 tam wyposażenie dodatkowe to wspomaganie, el. szyby. ogrzewanie, lusterka...i tak można wymyślać to wszystko + xenony,climatronic,duży komputer itd... szukam właśnie takie Ducato,ale z xenonami i climatroniciem żadnego jeszcze nie widziałem
mydlo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 tak o mnie, mam koła od 80 na 4 śruby oo no to :kox: :> mówię ci,dziwny gość oszczędza na felach,próbuje na płynie,a jak kupował Ducato,to wsadził 20tysi w wyposażenie dodatkowe wiesz, w końcu to Fiat tam wyposażenie dodatkowe to wspomaganie, el. szyby. ogrzewanie, lusterka...i tak można wymyślać I tu się zdziwisz, bo to co napisałes to akurat jest standartem
sokolnh Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 pytanie dj bedzie ten sam co w zeszłym roku ?
Wihajster Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 pytanie dj bedzie ten sam co w zeszłym roku ? a cos było nie tak??
Rekomendowane odpowiedzi