KOval81 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć, kiedy kolega TrueOgre ma w planie sie pojawić na forum? Bo chcę od niego dostać konto do wpłat zaliczek za zlot, ale od wczoraj go nie było od wczoraj go nie było :polew: straszne rzeczy, kogos nie było na forum przez 24h, może trzeba zgłosić fakt zaginięcia :polew: Bo 24 to duzo Grzesiek jak na starego wyjadacza Dokładnie, ja jestem jeszcze nikły klubowicz a na forum jestem codziennie- to mój nałóg "Dziewczętami" się zainteresuj w końcu, a nie sobie nałogi zbędne szukasz Zobacz na tych starych koniowałów - zobaczą pakiet S-Line i heja z koksem też tak skończysz [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 09:50_________________________________________________Potem też będziesz zbiorowych gwałtów na mężczyznach dokonywał na zlotach - opanuj się w porę i zapisz do Klubu Toyoty - dobrze Ci radzę
Nosfer Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 A zaliczki miałybyć wpłacane do końca stycznia – no chyba, że się dogadałeś z Grzegorzem.. :gwizdanie: --ale z tego co go znam to jest twardziel i raczej nie dogaduje się z ludzmi
jarko Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolejne łowieczki trafiły na główną listę zlotową
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolejne łowieczki trafiły na główną listę zlotową kto dokładnie mam nadzieje, że Pepin też się jeszcze załapie
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 A zaliczki miałybyć wpłacane do końca stycznia – no chyba, że się dogadałeś z Grzegorzem.. :gwizdanie: --ale z tego co go znam to jest twardziel i raczej nie dogaduje się z ludzmi dokładnie, Nosferowski wie jaką rasę preferuję
jarko Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolejne łowieczki trafiły na główną listę zlotową kto dokładnie mam nadzieje, że Pepin też się jeszcze załapie makaroon i CZIKA1979 Papin jest teraz pierwszy w kolecje, Kędzior już drugi
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:13_________________________________________________napiszę do Pozia, żeby z żartów napisał, że nie jedzie a Ty zapisz jego post ( jako dowód ) i od razu go wywal
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:13_________________________________________________napiszę do Pozia, żeby z żartów napisał, że nie jedzie a Ty zapisz jego post ( jako dowód ) i od razu go wywal spryciarz
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Właśnie dzwonił do mnie Miron...powiedział, że coś mu wypadło więc nie jedzie na zlot. Jarko wiesz co robić :naughty:
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Właśnie dzwonił do mnie Miron...powiedział, że coś mu wypadło więc nie jedzie na zlot. Jarko wiesz co robić :naughty: to fatalnie...a ja mam juz prezent dla niego
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Właśnie dzwonił do mnie Miron...powiedział, że coś mu wypadło więc nie jedzie na zlot. Jarko wiesz co robić :naughty: to fatalnie...a ja mam juz prezent dla niego ten:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Pogodzę Was i obydwu wykreślę, a miejsca po Was wystawię na allegro z ceną początkową 500zł
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 widzisz Poziu - od razu mieliśmy się na EU zapisać - dobrze, że jesteśmy tam na liście rezerwowej
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Pogodzę Was i obydwu wykreślę, a miejsca po Was wystawię na allegro z ceną początkową 500zł daj spokój Miron będzie chciał się wywyższyć i kupić za 1k oba tylko pytanie czy agent providenta będzie chciał do niego przyjechać po raz 5 w tym miesiącu
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Właśnie dzwonił do mnie Miron...powiedział, że coś mu wypadło więc nie jedzie na zlot. Jarko wiesz co robić :naughty: to fatalnie...a ja mam juz prezent dla niego ten: Poziu to miała byc niespodzianka
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 widzisz Poziu - od razu mieliśmy się na EU zapisać - dobrze, że jesteśmy tam na liście rezerwowej dokładnie, zlot bez 2 prawdziwych prezesów to nie zlot, tylko popierdółka
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 widzisz Poziu - od razu mieliśmy się na EU zapisać - dobrze, że jesteśmy tam na liście rezerwowej dokładnie, zlot bez 2 prawdziwych prezesów to nie zlot, tylko popierdółka musimy to kiedyś zrobić i nie pojechać - niech kur..a gadaja o szydełkowaniu
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 już się dowartościowaliście nawzajem czy jeszcze długo będzie sobie smarować nawzajem żeby wam wazeliny na zlot nie zabrakło
Rekomendowane odpowiedzi