miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jarko, trueogre - puściłem Wam PW w pewnej sprawie :gwizdanie: Poszła odp. Po raz już któryś tam mamy komplet na liście moje kolejne Pw do ludzi pewnie to zmieni
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Mirku Ty wiesz co On wie, ma wysyłac PW żeby ludzie rezygnowali - tym sposobem będzie więcej vódki Ps. nie wiem czy wiecie, Miron ostatnio leje vódkę jak rusek :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Mirku Ty wiesz co On wie, ma wysyłac PW żeby ludzie rezygnowali - tym sposobem będzie więcej vódki Ps. nie wiem czy wiecie, Miron ostatnio leje vódkę jak rusek :gwizdanie: ..............jasne..............a świstak siedzi i ................
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Mirku Ty wiesz co On wie, ma wysyłac PW żeby ludzie rezygnowali - tym sposobem będzie więcej vódki Ps. nie wiem czy wiecie, Miron ostatnio leje vódkę jak rusek :gwizdanie: ..............jasne..............a świstak siedzi i ................ nie chcesz żebym wkleił foty aaa i filmik jest Ty chyba tylko na ogólnopolskich tak ściemniasz i walisz browary, ciekawe kogo tak się boisz :>
jarko Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Myślę że picia wódki to od mirona Wszyscy moglibyśmy się uczyć
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Mirku Ty wiesz co On wie, ma wysyłac PW żeby ludzie rezygnowali - tym sposobem będzie więcej vódki Ps. nie wiem czy wiecie, Miron ostatnio leje vódkę jak rusek :gwizdanie: ..............jasne..............a świstak siedzi i ................ nie chcesz żebym wkleił foty aaa i filmik jest Ty chyba tylko na ogólnopolskich tak ściemniasz i walisz browary, ciekawe kogo tak się boisz :> wszystkich Myślę że picia wódki to od mirona Wszyscy moglibyśmy się uczyć właśnie - monopol by w polsce padł [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 08:36_________________________________________________a Browary Żywieckie kolejną taśmę prodykcyjną uruchomiły
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Myślę że picia wódki to od mirona Wszyscy moglibyśmy się uczyć przecież Guru ten gej twierdził że Miron pił tylko dla toastu, czyli 2 kieliszki :gwizdanie: ktoś tu wali ściemę, albo zawodzi różowa solidarność
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Myślę że picia wódki to od mirona Wszyscy moglibyśmy się uczyć przecież Guru ten gej twierdził że Miron pił tylko dla toastu, czyli 2 kieliszki :gwizdanie: ktoś tu wali ściemę, albo zawodzi różowa solidarność, albo fioletowa puszcza ściemę chcesz poznać prawdę ? musisz pojechać i stawiac bez ograniczeń [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 08:40_________________________________________________i pamiętaj - czystą walę 7 dni w tygodniu - ale nigdy w urodziny
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 myślę że dość już widziałem Miron, pamiętam że masz "rodzinę" :>
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 myślę że za niecałe 26 dni, o tej godzinie będzie już wesoło (droga do ośrodka, rozmowa na CB ) a potem to już tylko lepiej :> może nawet być aż za dobrze ale za to soboty rana/południa jakoś nie widzę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 myślę że za niecałe 26 dni, o tej godzinie będzie już wesoło (droga do ośrodka, rozmowa na CB ) a potem to już tylko lepiej :> może nawet być aż za dobrze ale za to soboty rana/południa jakoś nie widzę :gwizdanie: trzeba mieć sposoby na to żeby się dobrze bawić i wszystko pamiętać nie ma to jak pojechać - w piątek dać w palnik na maxa i do niedzieli się źle czuć - mega zlot
Tukan Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dlatego miron nie pije wiecej jak 4 kieliszki na 24h
jarko Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 trzeba mieć sposoby na to żeby się dobrze bawić i wszystko pamiętać nie ma to jak pojechać - w piątek dać w palnik na maxa i do niedzieli się źle czuć - mega zlot :gwizdanie: Ja tylko przypomnę iż w tym roku organizatorzy zaplanowali kilka dodatkowych atrakcji poza soczyście zastawionymi stołami i dogodnymi warunkami do spożywania zacnych trunków... Niestety coś małe jednak nimi zainteresowanie
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dlatego miron nie pije wiecej jak 4 kieliszki na 24h ciekawe kiedy widziałeś żebym aż tyle wydoił
Tukan Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dlatego miron nie pije wiecej jak 4 kieliszki na 24h ciekawe kiedy widziałeś żebym aż tyle wydoił Mowili mi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Niestety coś małe jednak nimi zainteresowanie myślę, że będzie znacznie większe - chyba jakoś narazie ludzie o tym nie myślą a do kiedy trzeba się zdecydować ?[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 08:55_________________________________________________ Dlatego miron nie pije wiecej jak 4 kieliszki na 24h ciekawe kiedy widziałeś żebym aż tyle wydoił Mowili mi :gwizdanie: Tukan - na letnim wystarczyły mi 3 piwa i moja fura znikła z parkingu
Rekomendowane odpowiedzi