Gość Trzeniu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e trześć Trzeniu
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e dobrze , że jedziesz bo samemu to ch*jowo się śmiać z Poźka
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na górze forum zrobiliśmy z Łukaszem taki czasoumilacz odliczający czas pozostały do zlotu cieszy mnie fakt iż jak narazie wszystkie moje pomysły realizujecie jesteście na dobrej drodze na Vipa ale to wymaga jeszcze czasu :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e dobrze , że jedziesz bo samemu to ch*jowo się śmiać z Poźka Obecny
slaweq Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e Siema Czeniu Kope lat
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e dobrze , że jedziesz bo samemu to ch*jowo się śmiać z Poźka Obecny koalicja się zawiązuje , jeszcze ctv i Poziomek będzie miał przefukane [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 10:21_________________________________________________ oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e Siema Czeniu Kope lat joł Sławomirze
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 koalicja się zawiązuje , jeszcze ctv i Poziomek będzie miał przefukane Pójdę się poskarżyć do Marzenki
jarko Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 koalicja się zawiązuje , jeszcze ctv i Poziomek będzie miał przefukane Pójdę się poskarżyć do Marzenki Ona Cie chętnie wysłucha :naughty:
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na górze forum zrobiliśmy z Łukaszem taki czasoumilacz odliczający czas pozostały do zlotu ...takie cuś do UK nie doszło-ja nic nie widze... chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać ...to moze mu cos dosypac... nie próbowaliśmy do tej pory :naughty: może mu wrzucić do herbaty to co w Kac Vegas ...i bedzie lał po mordach,jak Mike Tyson... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________dobra juz widze-na stronie Glownej
jarko Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Miejsca się powoli kończą :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Miejsca się powoli kończą :gwizdanie: to było do przewidzenia :gwizdanie: za***iście i widzę, że Keżor jedzie
Kowal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Miejsca się powoli kończą :gwizdanie: ja się jeszcze zmieściłem
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e Kiepska wiadomość
pawelc Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Miejsca się powoli kończą :gwizdanie: Zapewne w połowie miesiąca cześć ludzi zrezygnuje jak ostatnim razem .. No chyba że po obejrzeniu fotek i filmików z poprzedniego zlotu w Bukowinie co ich minęło to nie odpuszczą :gwizdanie:
jarko Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 za***iście tak będzie jak na zlocie pojawi się komplet - 170 osób Miejsca się powoli kończą :gwizdanie: Zapewne w połowie miesiąca cześć ludzi zrezygnuje jak ostatnim razem .. No chyba że po obejrzeniu fotek i filmików z poprzedniego zlotu w Bukowinie co ich minęło to nie odpuszczą :gwizdanie: Bądźmy dobrej myśli
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e Kiepska wiadomość
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oznajmiam że będę i oznajmiam że wszyscy macie przejeba*e Kiepska wiadomość z Łukaszem sie nie napijesz bo tego zabrania jego specjalna dieta chińskich mnichów
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 i widzę, że Keżor jedzie mam nadzieje że nie dostane po ryju za stare czasy :>
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 z Łukaszem sie nie napijesz bo tego zabrania jego specjalna dieta chińskich mnichów A co zazdrościsz pasibrzuszku ? mam nadzieje że nie dostane po ryju za stare czasy :> Fakt ... to jest powód do zmartwień :naughty: Ta optymistyczna wersja to taka, że my Ciebie będziemy trzymać, a Prezes będzie Ciebie lał i kopał po worach
Rekomendowane odpowiedzi