poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 kupi coś z palety BMW ? :naughty: jak każdy co a4 sprzeda o warchołów nie pytam
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 kupi coś z palety BMW ? :naughty: jak każdy co a4 sprzeda o warchołów nie pytam i znowu normalnie :gwizdanie:
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 kupi coś z palety BMW ? :naughty: jak każdy co a4 sprzeda o warchołów nie pytam i znowu normalnie :gwizdanie: a co ty myślałeś, że się zmieni ? nie dość, że prosty warchoł to jeszcze naiwny :naughty:
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 kupi coś z palety BMW ? :naughty: jak każdy co a4 sprzeda o warchołów nie pytam i znowu normalnie :gwizdanie: a co ty myślałeś, że się zmieni ? nie dość, że prosty warchoł to jeszcze naiwny :naughty: miałem nadzieję, że zmądrzałeś, a tu nic z tego
Tukan Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Michały z załozenia sa zajbiste,nic w nich nie trzeba zmianiac
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 miałem nadzieję, że zmądrzałeś dokładnie, dlatego też wszystko wraca do normy jeżeli chodzi o "Radumski Warchoł Team Squad " plus mcm (tak, wybrałem specjalnie taki gówniany kolor) :polew:
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no to się pośmiejmy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
lukasera Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Pany nie wiecie kiedy Jarko będzie uzupełniał liste osób w pokojach na zlot? Wysłałem mu PW w czwartek lub piątek i widze,ze nadal nie mam przydziału
Italiano Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Pany nie wiecie kiedy Jarko będzie uzupełniał liste osób w pokojach na zlot? Wysłałem mu PW w czwartek lub piątek i widze,ze nadal nie mam przydziału Jaki zlot? Chłopaki zawinęli kasę i pojechali na Malediwy. :>
jarko Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Każdy ma już przydział, wszystko jest gotowe. Muszę to tylko na forum wkleić
david_n Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jarko.. sprawa jest na gg Ci napisalem jak cos
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jarko.. sprawa jest na gg Ci napisalem jak cos przeciez mówiliśmy Ci na spocie że Miron jedzie z Dorotą i muszą razem spać także nie będziesz miał z Mironem pokoju :decayed:
david_n Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jarko.. sprawa jest na gg Ci napisalem jak cos przeciez mówiliśmy Ci na spocie że Miron jedzie z Dorotą i muszą razem spać także nie będziesz miał z Mironem pokoju :decayed: kiedy mowiles?? zawsze sie o wszystkim ostatni musze dowiedziec kierwa..
Kowal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jest sens brać łańcuchy na koła na wyjazd? czy, oprócz ostatniego podjazdu , idzie jechać bez?
Tukan Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jest sens brać łańcuchy na koła na wyjazd? czy, oprócz ostatniego podjazdu , idzie jechać bez? Bez a taki jak tam jest podjazd to kpina
grippen Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Bez a taki jak tam jest podjazd to kpina Pisze ten co ma Q może jako tako wyjade
Tukan Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Bez a taki jak tam jest podjazd to kpina Pisze ten co ma Q może jako tako wyjade Nie ze ma Q tylko tam jest taki delikatny podjazd ze szok W tamtym roku bylem oska i nie widze problemu
Kowal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 tak sie właśnie zastanawiałem czy nie kupić łańcuchów przy okazji ale jak luz to nie bede kasy wywalał. ogólnie na trasie w górach jest czarno? niech jeszcze sie ktoś uzewnętrzni w temacie
Tukan Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Czy bedzie czarno to ciezko powiedziec,bo moze padac snieg ale chyba masz opony zimowe?? Uwiez mi ze z dojechaniem nie bedzie problemu jak cos to Cie wezme na hol
Rekomendowane odpowiedzi