Gość piter Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 zamierzam wymienić klocki z przodu i mam pytanie: jak sprawdzić czy klocki mają czujnik zużycia? odkręcilłem koło i szukałem przewodu od czujnika, ale nic szczególnego nie zauważylem. Może coś przeoczyłem. Audi A4 '97 AGA dzięki za pomoc!
Pikuś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 No to jak nie zauwazyles to nei masz. :mrgreen:
spanky Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 zamierzam wymienić klocki z przodu i mam pytanie: jak sprawdzić czy klocki mają czujnik zużycia? odkręcilłem koło i szukałem przewodu od czujnika, ale nic szczególnego nie zauważylem. Może coś przeoczyłem.Audi A4 '97 AGA dzięki za pomoc! wyglada na to ze nie masz ... ;-) nie bylo to standardem ....
dziarule Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja mam na 100% ale z tylu powoli zaczyna dochodzic dzwiek tarcia a komputer nic nie pokazuje :roll:
adadur Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja mam na 100% ale z tylu powoli zaczyna dochodzic dzwiek tarcia a komputer nic nie pokazuje :roll: hehe no i się nie doczekasz bo z tyłu nie ma czujnków - tylko z przodu.
dziarule Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 aha taka grzana a ja mowilem staruszkowi ze trzeba wymienic a ten mowi ze sie wyswietli no to jezdzilem dalej a tu niedlugo metal o metal bedzie tarl :roll:
bushi Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 Apropo czujników jak będziesz demontował klocki będziesz musiał odłączyć przewód odchodzacy od klocka to ten czujnik. Zasada działania banalna wtopiony przewód w okładzinę na klocku w momencie przetarcia przewodu wyświetla się komunikat na komp. Różnica w cenie za taki wynalazek 70-90 zł więcej niż bez czunika zdzieracze!!!! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi