Trezor Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady. Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia,
mystic.pl Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady. Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia, No to przykro ... dziewczynę puszczasz samą, a tam tylu Włochów napalonych na polskie dziewczyny :gwizdanie: odważny jesteś
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady. Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia, No to przykro ... dziewczynę puszczasz samą, a tam tylu Włochów napalonych na polskie dziewczyny :gwizdanie: odważny jesteś włoch jak arab napalony na wszystko :polew: ale rację trzeba przyznać masz odwagę
Trezor Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady. Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia, No to przykro ... dziewczynę puszczasz samą, a tam tylu Włochów napalonych na polskie dziewczyny :gwizdanie: odważny jesteś Zostaję w Polsce, a tu tyle fajnych napalonych dziewczyn. Odważna jest.
mystic.pl Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady. Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia, No to przykro ... dziewczynę puszczasz samą, a tam tylu Włochów napalonych na polskie dziewczyny :gwizdanie: odważny jesteś Zostaję w Polsce, a tu tyle fajnych napalonych dziewczyn. Odważna jest. no tak odważna :polew:
Trezor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No to sam się uszykował kolejny mod - zderzak do wymiany. Kawałek wystającego murka i chwila nieuwagi... i po zabawie. Na szczęście nie ja prowadziłem, więc nie mam wyrzutów. Niestety pękła też ramka grilla, więc to też trzeba wymienić.
mgtan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 reflektor też ci podniosło?...no cóż to co będzie grill s4?
Trezor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tak minimalnie poszedł do góry. Ale zaczepy wyglądają na nieruszone. Co do grilla S4, to już się zastanawiam, ale wiem, że jak to zrobię, to może nie skończyć się tylko na tym. Zaraz będą progi, dokładka tylnego zderzaka, może końcówki a'la S4.
mgtan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak patrze na to foto... to boku ci nie ruszyło? przy zderzaku i lampie? Lampa wygląda jakby ją podniosło i wepchnęło na bok od strony pasazera... Co do modów...no wiesz...jak to ktoś kiedyś powiedział... takie wydarzenia sa podstawą do modów wizualnych
Trezor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Bok jest delikatnie przygnieciony już od roku. Jakiś palant mi zarył na parkingu. Było to tak mało widoczne, że rzeczoznawca nie zauważył.
mgtan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no to cóż... ponieważ malutka stłuczka to pakiet z s4 trzeba rezać... albo od DTM!
Trezor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na razie muszę skalkulować czy robić za swoje, czy brać z Auto Casco. Jeśli z AC, to DTM odpada, jeśli nie, to biorę go pod uwagę, choć brak halogenów i odpowiedniego zderzaka z tyłu może być decydujące na nie.
Trezor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 DTM raczej nie pasuje do Avanta. Co racja, to racja. Przeglądałem sporo zdjęć i doszedłem do takiego samego wniosku.
Ponior Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Myśle, że grill od s4 i nowy zderzak to będzie najrozsądniejsze i najbardziej ekonomiczne rozwiązanie. Przypomina mi się jak moja mama pojechała golfem do marketu u wróciła z wyrwanym zderzakiem w aucie na tylnym siedzeniu, ale byłem zły A prowadziła kobieta :gwizdanie:
Trezor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 A prowadziła kobieta :gwizdanie: :gwizdanie: Ale generalnie jeździ bardzo dobrze.
audiomaniak Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 A prowadziła kobieta :gwizdanie: :gwizdanie: Ale generalnie jeździ bardzo dobrze. To chyba Cię kobieta do auta nie dopuszcza, bo kiedyś widziałem Twoją furkę i też kobieta jechała
Chuck Norris Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Też jakiś czas temu widziałem furkę Trezora i prowadziła kobieta .
Trezor Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 Kurcze, Wy to macie oko. Ale mam nadzieję, że to ciągle jedna i ta sama. Rzeczywiście na co dzień jeździ częściej niż ja. Ona każdego dnia do pracy (czasem i 200km w jedną stronę), a ja piechotką. Nawet przez rok trzymaliśmy dwa A4, ale okazało się, że jedno więcej stoi niż jeździ.
Rekomendowane odpowiedzi