Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 ASB] 3.0 TDI Quattro S-line by Trezor (chip by ECUProject)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady.

Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia,

Opublikowano

Ja nie jadę, bo moja kariera narciarska skończyła się wiele lat temu, kiedy kolano nie dało rady.

Jedzie moja Dziewczyna z naszymi znajomymi. A gdzie? - o ile dobrze pamiętam, to Breuil Cervinia,

No to przykro :confused4:

... dziewczynę puszczasz samą, a tam tylu Włochów napalonych na polskie dziewczyny :gwizdanie: odważny jesteś :decayed:

Opublikowano

... dziewczynę puszczasz samą, a tam tylu Włochów napalonych na polskie dziewczyny :gwizdanie: odważny jesteś :decayed:

włoch jak arab napalony na wszystko :polew: :polew: :polew: ale rację trzeba przyznać masz odwagę
Opublikowano

Zostaję w Polsce, a tu tyle fajnych napalonych dziewczyn. :wink4: Odważna jest. :cool1:

Opublikowano

Zostaję w Polsce, a tu tyle fajnych napalonych dziewczyn. :wink4: Odważna jest. :cool1:

no tak odważna :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to sam się uszykował kolejny mod - zderzak do wymiany. :(

Kawałek wystającego murka i chwila nieuwagi... i po zabawie. Na szczęście nie ja prowadziłem, więc nie mam wyrzutów.

Niestety pękła też ramka grilla, więc to też trzeba wymienić.

p1000754.jpg

Opublikowano

Tak minimalnie poszedł do góry. Ale zaczepy wyglądają na nieruszone.

Co do grilla S4, to już się zastanawiam, ale wiem, że jak to zrobię, to może nie skończyć się tylko na tym. Zaraz będą progi, dokładka tylnego zderzaka, może końcówki a'la S4.;)

Opublikowano

tak patrze na to foto... to boku ci nie ruszyło? przy zderzaku i lampie?

Lampa wygląda jakby ją podniosło i wepchnęło na bok od strony pasazera...

Co do modów...no wiesz...jak to ktoś kiedyś powiedział... takie wydarzenia sa podstawą do modów wizualnych :)

Opublikowano

Bok jest delikatnie przygnieciony już od roku. Jakiś palant mi zarył na parkingu. Było to tak mało widoczne, że rzeczoznawca nie zauważył.

Opublikowano

Na razie muszę skalkulować czy robić za swoje, czy brać z Auto Casco. Jeśli z AC, to DTM odpada, jeśli nie, to biorę go pod uwagę, choć brak halogenów i odpowiedniego zderzaka z tyłu może być decydujące na nie.

Opublikowano

DTM raczej nie pasuje do Avanta.

Opublikowano

DTM raczej nie pasuje do Avanta.

Co racja, to racja. Przeglądałem sporo zdjęć i doszedłem do takiego samego wniosku.

Opublikowano

Myśle, że grill od s4 i nowy zderzak to będzie najrozsądniejsze i najbardziej ekonomiczne rozwiązanie. :good:

Przypomina mi się jak moja mama pojechała golfem do marketu u wróciła z wyrwanym zderzakiem w aucie na tylnym siedzeniu, ale byłem zły :angry:

A prowadziła kobieta :kox: :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

:gwizdanie:

Ale generalnie jeździ bardzo dobrze.

Opublikowano

:gwizdanie:

Ale generalnie jeździ bardzo dobrze.

To chyba Cię kobieta do auta nie dopuszcza, bo kiedyś widziałem Twoją furkę i też kobieta jechała :kox:

Opublikowano

Też jakiś czas temu widziałem furkę Trezora i prowadziła kobieta :wink4:.

Opublikowano

Kurcze, Wy to macie oko.;) Ale mam nadzieję, że to ciągle jedna i ta sama.;)

Rzeczywiście na co dzień jeździ częściej niż ja. Ona każdego dnia do pracy (czasem i 200km w jedną stronę), a ja piechotką.:)

Nawet przez rok trzymaliśmy dwa A4, ale okazało się, że jedno więcej stoi niż jeździ.

Opublikowano

ja widziałem czarną :>