Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 ASB] 3.0 TDI Quattro S-line by Trezor (chip by ECUProject)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

345 mm a nie 245 :D

Oczywiście masz rację. Poprawione.

Z tyłem będzie gorzej znaleźć, szukam już dobre pół roku i nic nie ma w rozsądnych pieniądzach a jak się trafią to za chore pieniądze :wallbash:

Niestety obawiam się, że masz rację, też trochę przeglądam oferty i nie jest lekko. Ale kto szuka, ten znajdzie.;)

Opublikowano

ja zamówiłem sobie włąsnie zimmeramny gładkie w osłonie anty korozyjenej ale czekam teraz na zaciski od Trezora :D

Opublikowano

ja zamówiłem sobie włąsnie zimmeramny gładkie w osłonie anty korozyjenej ale czekam teraz na zaciski od Trezora :D

Już za chwileczkę, już za momencik... :>

Opublikowano
Mam nadzieję, że poczuję różnicę

Wymiana stabilizatrow to chyba mod dajacy najwiecej efektow i frajdy bardzo niewielkim kosztem.Dla mnie o wile lepszy niz rzezanie w gwincie za ciezkie $$$

Padło na zimmermanny, bo jeszcze na nich nie jeździłem, a dużo dobrego słyszałem. Niestety nie nawiercane, bo na 245mm trzeba czekać miesiąc czasu, a ja tego czasu nie mam.

I bardzo dobrze bo nawercane pekaja.Hamulek S4 fajny mod :)

Opublikowano

może nie to ze pekaja :) ale zdaja egzaminu w codziennej jezdzie :)

tak wyglądał zimmeramn nawiercany po 50 kkm i jedych klockach :)

59009_1275588869676_1828596952_531024_4633592_n.jpg

Opublikowano

Wymiana stabilizatrow to chyba mod dajacy najwiecej efektow i frajdy bardzo niewielkim kosztem.Dla mnie o wile lepszy niz rzezanie w gwincie za ciezkie $$$

Po czasie potwierdzam. Bardzo fajny mod. Samochód prowadzi się dużo bardziej pewnie, a szybkie wejście w zakręt robi mniejsze wrażenie na pasażerach.;)

Hamulek S4 fajny mod :)

To się okaże wkrótce, ale liczę na to.:)

tak wyglądał zimmeramn nawiercany po 50 kkm i jedych klockach :)

59009_1275588869676_1828596952_531024_4633592_n.jpg

Gdyby były dostępne od ręki, to i tak bym zaryzykował. Ale myślę, że z nienawiercanych też będę zadowolony.[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 08:14_________________________________________________No to dzisiaj słowo stało się ciałem i hamulce zostały zmienione. Muszę przyznać, że 345mm w 17 calowej feldze robi wrażenie.:)

Do tego zaciski poszły w czerń i też są niczego sobie.

Niestety to co jakości hamowania, to jeszcze nie sprawdziłem, bo muszę na razie spokojnie je "dotrzeć". Ale mam nadzieję, że będą tak dobrze hamowały, jak wyglądają.;)

Opublikowano

:good: na pewno będziesz zadowolony :good:

a co z tyłem ? Dalej szukamy ?

Opublikowano

zapodaj fotki :)

interesuje mnie czarny zacisk szczególnie

Postaram się dzisiaj coś pstryknąć, Choć akurat teraz mam mało ażurowe felgi, więc może być słabo widoczne.

:good: na pewno będziesz zadowolony :good:

a co z tyłem ? Dalej szukamy ?

Szukamy, szukamy.:)

Opublikowano

no to czekam... co prada szukam cały czas esowy zacisków bezowocnie ale... będzie koncepcja jak cos.

Sorry, że nie wkleiłem obiecanych zdjęć, ale musiałem zrobić wczoraj trasę, a jak wróciłem i przypomniałem sobie o zdjęciach, to zaciski były tak brudne, że nie za bardzo było co pokazywać.

Żeby nie było, że kłamię, to wczoraj zaciski wyglądały tak. :confused4:

p1000616fv.jpg

Opublikowano

no kox :D fajnie ze pasują

moje tez juz zamontowane

Opublikowano

no kox :D fajnie ze pasują

moje tez juz zamontowane

Jak umyję samochód, to pokaże w całej okazałości.;)

A jak tam Twoje zaciski? Lepiej podpasowały?[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 14:29_________________________________________________Dobra trochę przetarłem zacisk, ale i tak czarny to nie najlepszy kolor do pstrykania.

No ale tyle co się udało pokażę.

p1000621h.jpgp1000619z.jpgp1000618m.jpg

Opublikowano

:> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

Opublikowano

Tak, tak. Pięknie pomalowałeś.:D

Opublikowano

Tak, tak. Pięknie pomalowałeś.:D

Czerń fortepianowa robi swoje, szkoda że koła masz mało osłaniające zacisk, wtedy byłby lepszy efekt. :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

No jeszcze nie mogę założyć letnich, bo na początku kwietnia jeszcze wyjazd do Włoch na narty, więc może się śnieg przydarzyć. Ale potem będzie już lepiej widać.

Opublikowano

no wyglada super

u mnie wszytsko podpasowało tak myślałem obliczyłem itp :)

dzieki wielki jeszcze raz :D

Opublikowano

no wyglada super

u mnie wszytsko podpasowało tak myślałem obliczyłem itp :)

dzieki wielki jeszcze raz :D

No to obaj jesteśmy zadowoleni.:) Ja również dziękuję.:)

Opublikowano

Hamulce :good: nie masz czego się bać na dole będzie wiosna możesz zmieniać na letnie :wink4: a dokąd jedziesz jeśli można spytać :)