Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Co powiecie o takiej postojówce?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam takie i sobie chwalę, do jazdy dziennej nadawać się nie będzie, a na fisie pewnie błąd wyskoczy i będzie trzeba rezystorek

28042008010.th.jpg

Opublikowano

no to nie przyjemna sytuacja gdyż nie chce mi się grzeba :) a jaki to masz reżystór?... A tak pozatym macie może rodzaje żarówek w B7?

Opublikowano

bardzo krótka żywotność tych postojówek ,w mojej a4 tylko 3000 km i wymiana,następna wymiana po 2800 km,wróciłem do zwykłych żarówek i po problemie

Opublikowano

bardzo krótka żywotność tych postojówek ,w mojej a4 tylko 3000 km i wymiana,następna wymiana po 2800 km,wróciłem do zwykłych żarówek i po problemie

...Czy ja wiem ....smigam na tych postojówkach od ponad pół roku.

Na dzien dzisiejszy nie moge powiedziec złego słowa o nich.

Pozdrawiam

Opublikowano

No niestety FIS wywali blad jak nie dasz rezystorkow.

Zywotnosc niestety tez watpliwa - a przynajmniej ja sie nie spotkalem z zarowka led ktora by dlugo swiecila bez problemow no i niestety czesto migaja :(

Opublikowano

No niestety FIS wywali blad jak nie dasz rezystorkow.

Zywotnosc niestety tez watpliwa - a przynajmniej ja sie nie spotkalem z zarowka led ktora by dlugo swiecila bez problemow no i niestety czesto migaja :(

ja na takich jezdze juz poltora roku i nie ma ani bladu,ani migania-bez rezystorow :wink4:
Opublikowano

panowie żywotność diody jest 100 razy lepsza niż zwykłej włóknowej żarówki, więc musieliście trafić jakiś feler bo ja na swoich jeżdżę ponad półtora roku

Opublikowano

mcm masz rację, w jednym sklepie kupisz te same i w jednym B6/B7 śmigają 6 miechów a w drugim 1 miech, nigdy nie wiadomo jaki szmelc się kupi

Opublikowano

Mam identyczna żarówke jak z linku podanego przez Czarny 588 ta H6W (ta po lewej :)) błądu na fisie nie ma ale po ok 2 sek swiecenia zaczyna ona mrugac (istny stroboskop), z tego co wiem potrzebny jest stabilizator napiecia ale pewny nie jestem. Sam tego na razie nie robiłem, brak czasu :confused4:

PS. Mam pełny FIS.