street23player Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 z roku 2001 z silnikem 1.6 AVU 75 KW wcześniej jezdziłem starszym bratem czyli Audi A4 z roku 1998 z silnikem 1.9 TDI 85 KW Na wyposażeniu: el.szyby, el.lusterka+podgrzewane+el.składane, climatronik, radio Audi Concert2 CD, ory.sub w bagażniku, wszystkie szyby w oryginale z jednego rocznika Autko sprowadzone z Włoch od pierwszej właścicielki z książką serwisową prowadzoną do końca z przebiegiem 102 000 km posiadam tylko kilka zdjęc i do tego robionych telefonem na wiosne zrobie w lepszej jakości. Mile widzine komentarze i porady w celu ulepszenia lub upiększenia autka, pozdrawiam No a tu klilka fotek starszego brata Witam wkońcu mamy wiosne więc zrobiłem kilka fotek lepszej jakości. W trakcie zimy autko nie sprawiło żadnych problemów wiec w nagrode dokupiłem mu nowe kapcie 205/55 R16 Goodyear Eagle F1 Plany na przyszłość montaż parktronika jestem w trakcie kompletacji części, pozdrawiam i zachęcam do komentarzy ;-) Realizacja powyższych planów z pomocą naszego Klubowego kolegi Bart-S serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=111331.0;all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zmiana z a4 1,9tdi na a3 1,6 ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 widzę kolejnego użytkownika a3-club na a4-klub fajne auto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tak wyszla seryjnie ? CE5 = Alloy wheels 9J x 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 widzę kolejnego użytkownika a3-club na a4-klub fajne auto:) te forum jest mi juz trochę znane, a co do a3-club to jestem dopiero kilka tygodni. Tak wyszla seryjnie ? CE5 = Alloy wheels 9J x 20 takie miałem kody wyposażenia no chyba że źle odczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ładne poliftowe szkoda ze nie 4 drzwiowa ale kazdy ma inny gust, autko super ale z 1.9 (za***isty silnik) na 1.6?(miałem taki :kox: :gwizdanie: )paliwo drogie i mniej mocy no ale wazne ze ciebie satysfakcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Skąd taka zmiana :?: Ładne miałeś A4 przecież i TDi i w ogóle jakieś ładniejsze od tej A3... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 fotek nie widzę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wrzuć foty to pooglądamy twój pojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Wrzuć foty to pooglądamy twój pojazd cześć mam juz kilka fotek w lepszej jakości zachęcam do komentarzy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:47_________________________________________________Witam, montaż parktronic 'a zakończony powodzeniem. Wszystko dzięki naszemu klubowemu koledze Bart-S serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu1111 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Przesiadłeś się z A4 na A3 :gwizdanie: Miałem okazje jeździć taką A3 i powiem że nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Przesiadłeś się z A4 na A3 :gwizdanie: Miałem okazje jeździć taką A3 i powiem że nie idzie To usiądź w A3 z 1.8T, tylko wtedy twój ADR nie będzie jechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 1998 z silnikem 1.9 TDI 85 KW ?? raczej nie 85kW bo takie silniki miał AJM i ATJ od roku 2000 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu1111 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przesiadłeś się z A4 na A3 :gwizdanie: Miałem okazje jeździć taką A3 i powiem że nie idzie To usiądź w A3 z 1.8T, tylko wtedy twój ADR nie będzie jechał. Fakt nie będzie jechał ale jak sam zauważyłeś to jest tylko ADR zawsze jest możliwość przesiadki do mocniejszego brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi