Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Narazie bede malowal tylni zderzak, bo przedni chce wymienic na ten po lifcie oczywiscie jak bedzie kaska. Jak mowicie malowac czy nie :?: Nie bedzie to smiesznie wygladalo, ze z tylu bedzie pomalowane, a z przodu nie :?: Dodam tez (bo bym zapomnial) ze raczej listw na drzwiach nie planuje malowac ani zadnych progow. Zawias jest ory, a ponizej zdiatko mojej niunki. :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 No to moze poczekaj az bedziesz mial kaske i wtedy pomaluj i wymien przedni zderzak ?? Jak z tyłu pomalujesz a z przodu nie to bedzie to wygladalo do d*py .... Wiec w tym wypadku pozostaje Ci albo malowac przod i tyl albo poczekac az kupisz przedni . A czemu tylni malujesz ?
Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2006 A czemu tylni malujesz ? Mam mozliwosc bardzo tanio go pomalowac, a maluje ze wzgledu na stan. Jest dosc bardzo porysowany. No wlasnie tak mi sie wydawalo, ze bedzie kicha z pomalowanym tylko tylnym.
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Narazie bede malowal tylni zderzak, bo przedni chce wymienic na ten po lifcie oczywiscie jak bedzie kaska.Jak mowicie malowac czy nie :?: Nie bedzie to smiesznie wygladalo, ze z tylu bedzie pomalowane, a z przodu nie :?: Dodam tez (bo bym zapomnial) ze raczej listw na drzwiach nie planuje malowac ani zadnych progow. Zawias jest ory, a ponizej zdiatko mojej niunki. :mrgreen: Obrazek jak masz zamiar kupic przedni w niedlugim czasie ... to ja bym pomalowal teraz promocyjnie tylni ... :twisted: , a nawet jak nie robisz zaraz przodu to tez bym pomalowal ... jak promocja to promocja .... ;-) P.S przynajmniej dupcia bedzie ladna ... ;-)
Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2006 jak masz zamiar kupic przedni w niedlugim czasie ... to ja bym pomalowal teraz promocyjnie tylni ... , a nawet jak nie robisz zaraz przodu to tez bym pomalowal ... jak promocja to promocja .... P.S przynajmniej dupcia bedzie ladna ... Wlasnie caly czas nad tym mysle. Wydaje mi sie, ze jezeli ktos nie bedzie sie przygladal to nawet tego nie zauwazy, a przedni i tak bedzie malowany. Jesli nie nowy to ten stary to wtedy sie prysnie calego. Nie bedzie to jednak glupio wygladalo (chodzi o przod i tyl) bez pomalowanych listw na drzwiach czy progow :?: :?:
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 jak masz zamiar kupic przedni w niedlugim czasie ... to ja bym pomalowal teraz promocyjnie tylni ... , a nawet jak nie robisz zaraz przodu to tez bym pomalowal ... jak promocja to promocja .... P.S przynajmniej dupcia bedzie ladna ... Wlasnie caly czas nad tym mysle. Wydaje mi sie, ze jezeli ktos nie bedzie sie przygladal to nawet tego nie zauwazy, a przedni i tak bedzie malowany. Jesli nie nowy to ten stary to wtedy sie prysnie calego. Nie bedzie to jednak glupio wygladalo (chodzi o przod i tyl) bez pomalowanych listw na drzwiach czy progow :?: :?: wedlug mnie nie .... P.S pamietaj ze to Tobie ma sie podobac ..... ;-)
Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2006 P.S pamietaj ze to Tobie ma sie podobac ..... No jasna sprawa. Tylko, ze po pomalowaniu jak nie bedzie sie podobac to juz troche zapozno na powrot do ori. :mrgreen:
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 P.S pamietaj ze to Tobie ma sie podobac ..... No jasna sprawa. Tylko, ze po pomalowaniu jak nie bedzie sie podobac to juz troche zapozno na powrot do ori. :mrgreen: to moze pozycz kaske i odrazu zrob przedni zderzak .... to tez jest rozwiazanie .... :twisted:
Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2006 zrob przedni zderzak .... Apropo zderzaka po lifcie slyszalem, ze trzeba przekladac mocowania boczne. Czy to prawda :?: Moze jeszcze cos trzeba zrobic albo wogole nic nie trzeba o czym nie wiem :?: :mrgreen:
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 zrob przedni zderzak .... Apropo zderzaka po lifcie slyszalem, ze trzeba przekladac mocowania boczne. Czy to prawda :?: Moze jeszcze cos trzeba zrobic albo wogole nic nie trzeba o czym nie wiem :?: :mrgreen: nic mi na ten temat nie wiadomo .... A4 mam dopiero od 1,5 miesiaca i jeszcze nie mialem przyjemnosci zdejmowania zderzaka ... i mam nadzieje ze nie bede mial ... ;-)
Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2006 Malujjjjjj Tak jak mówisz Wodzu, tak chyba zrobie. A4 mam dopiero od 1,5 miesiaca i jeszcze nie mialem przyjemnosci zdejmowania zderzaka ... i mam nadzieje ze nie bede mial ... A do rozrzady rozumiem sie nie tykasz i zlecasz to fachowcom :?:
spanky Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 A do rozrzady rozumiem sie nie tykasz i zlecasz to fachowcom :?: tykam ,ale nie robilem tego sam , (pewniej sie czuje gdy robi to ktos kto ma nieporównywalnie wieksza wiedze ode mnie i robi to kilka razy w tygodniu ) ..... i przyjechalem jak juz morda lezala na glebie .... (brak czasu ) przyznam sie ze nie zwrocilem uwagi na mocowanie zderzaka ... P.S niestety zakladanie mordy tez juz bylo podczas mojej nieobecnosci.... :roll: P.S 2 nie mozna wiedziec wszystkiego .... ;-)
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 malowac dobry pomyslunek..moze sam sobie pomaluje dokladki...tzn nie sam
Wihajster Opublikowano 22 Czerwca 2006 Opublikowano 22 Czerwca 2006 mi sie to nie podoba i jak dla mnie to wyrzucenie kasy w błoto :razz:
pet3r Opublikowano 22 Czerwca 2006 Opublikowano 22 Czerwca 2006 wg mnie malowane wygladaja extra, chociaz przy ciemnym lakierze raczej nie widac czy jest malowane czy nie, jedynie wytrawne oko dostrzeze taki szczegol
Gość Murzyn Opublikowano 22 Czerwca 2006 Opublikowano 22 Czerwca 2006 tylko czy tdi nie okopci tylnej dokladki??
wojtas-audi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Opublikowano 22 Czerwca 2006 tylko czy tdi nie okopci tylnej dokladki?? Ale Pikusiowi chodzi o ta dokladke co juz jest fabrycznie w Audikach , tylko ze w starszych nie byla w kolorze ...
wojtas-audi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 w nowszych tez nie jest... No tak widocznie to taka tradycja Audi :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi