wojtas-audi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Chce zrobic proste koncówki w dieslu, i tak wiem ze trzeba obciac zagiecia i dolozyc proste jakies ladne 2 rurki, na allegro troche tego jest, i pytanie to musza byc 2 osobne rurki ?? Czy dwie schodzace w jedna ? Oraz jaki najlepiej wymiar, moze juz ktos przerabial cos takiego w b5 1,9tdi ?
seba1-2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja przerabiałem, kupiłem dwie co schodzą w jedną ale to i tak trzeba było odciąć i każdą jedną przyspawać osobno, oczywiście wcześniej trzeba było odciąć same zagięcia niestety nie mam lepszej foty
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Seba nie masz okopconego zderzaka przy prostych rurkach?
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 masz ori tłumik u siebie z dwiema końcówkami ??? jeżeli tak to podetnij je troche i wrzuć dwie ukośne rury tak jak w B6 Tdi i bedzie gicio :> :> :> proste rury w dieslu to troche lipa :thumbdown:
seba1-2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jest dobrze, żadnego kopcenia więc i zderzak jest czysty, tak czy siak będzie przelot więc coś z tyłu się po zmienia
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 masz ori tłumik u siebie z dwiema końcówkami ??? jeżeli tak to podetnij je troche i wrzuć dwie ukośne rury tak jak w B6 Tdi i bedzie gicio :> :> :> proste rury w dieslu to troche lipa :thumbdown: masz może fotkę takiego rozwiązania? Somesowi nawet nieźle wyszło z tym jego wydechem
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wystarczy zerknąc na jakiekolwiek B6 Tdi
seba1-2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 b6 z seryjnym wydechem to jest dopiero kupa chyba że jest co w takim wydaniu jak ma bart-s
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 b6 tdi, jak tak patrzę po alledrogo, ma rurki w dół tylko schowane pod dokładką zderzaka
seba1-2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i dlatego jest kupa bo w ogóle tych końcówek nie widać
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 kurdeeeeee, pomyliło mi sie, to chyba z powodu sylwestra :polew: :polew: sorry chodziło mi o B7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wojtas-audi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jakie te rurki wrzuciles ??
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jakie te rurki wrzuciles ?? dwie owalne końcówki ścinane - załatwił mi znajomy co ma sklep z częściami do tjuningu
wojtas-audi Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Tak to wyglada w avancie, zdjecie z komorki wiec .... Auto nie jest uje..ane od spalin, Niewiem tylko czy nie za "cienkie"
neon Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 wojtas- tak z ciekawości pytam- ile ma auto najechane km? bo widać dymek!
wojtas-audi Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Były To jest 54mm, kilka mm wieksze niz seryjne .... ale niewiem czy nie za male , najwyzej zmienie
ArkadiuS Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jak na mój gust to zdecydowanie za małe . Wrzuć sobie taką średnice jak jest w B7
Rekomendowane odpowiedzi