Maniusiek28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 z racji iż mam jeden z tłumików do wymiany ,a jeden z kolegów nie raczy mi odpowiedzieć zainteresowałem się czymś takim http://moto.allegro.pl/item865264800_audi_a4_2003r_sedan_kompletny_wydech.html interesują mnie tylko końcowe tłumiki , wynegocjowałem za nie cenę 200zł z wysyłką.......tylko czy podpasują?
Maniusiek28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 podpasuja ....jak dospawasz no pewnie że pospawam.....dla porównania oto wydech AVJ końcowe wzgladają identycznie.....klamka zapadła kupione , zamontowane pasuja nawet mają nieco wieksze końcówki , buczenie ustało foto nowych tłumików
szymongt Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Podepne sie Czy takie tłumniki by podpasowały do b5 avant 1.8t po drobnych przeróbkach czy lepiej sobie odpuścić??
Maniusiek28 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 do B5 to są ciekawsze np. od S4 B5 fajna dwururka....somes ma taki zobacz sobie u niego
Rekomendowane odpowiedzi