boseron Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a w grze zabije ......................................jak trafie
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale wczoraj była niezła sieczka
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale wczoraj była niezła sieczka tylko ze ja sie wkurzam bo nie moge nikogo zbyt często trafić moze Wy macie jakies dodatki wgrane typu lepsze bronie albo chodzenie przez ściany, bo wiem ze w sieci tego nie mozna stosować...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale wczoraj była niezła sieczka tylko ze ja sie wkurzam bo nie moge nikogo zbyt często trafić moze Wy macie jakies dodatki wgrane typu lepsze bronie albo chodzenie przez ściany, bo wiem ze w sieci tego nie mozna stosować... taaaa już mnie Cuber wczoraj zwyzywał od oszustów Czym więcej osób zabijesz tym lepsze bronie się aktywują :gwizdanie: ja mam już granatnik odblokowany , szkoda tylko że tam są 2 naboje
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale chodzi ci o zabicie w jednej rozgrywce czy w sumie podlicza za wszystkie gry
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ale chodzi ci o zabicie w jednej rozgrywce czy w sumie podlicza za wszystkie gry wszystkie
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 To co walczymy dzisiaj wieczorkiem ? start 22-30 ?
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 To co walczymy dzisiaj wieczorkiem ? start 22-30 ? jestem na TAK dajcie znać Kercziemu bo on najszybciej z towarzystwa zakupi gre moze by sie dołączył miałbym do kogo strzelać
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 To co walczymy dzisiaj wieczorkiem ? start 22-30 ? jestem na TAK dajcie znać Kercziemu bo on najszybciej z towarzystwa zakupi gre moze by sie dołączył miałbym do kogo strzelać obawiam się że możesz nie zdążyć 1. go zabić 2. dobiec do niego
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 22.30 gramy dzisiaj hmmmm tez będe wiec Boseron się trzymaj na baczności
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Panowie , jeśli ktoś chętny to 22:30 start na 100 % będą: Cuber Boseron Trzeniu Nicki w Steamie takie jak podane powyżej także szukać
Frimuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja ja ja bym sie pisal ale najszybciej to weekend Tylko powiedzcie co i jak mam zrobic zeby dolaczyc do gry
bialy986 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Koledzy,podobnie jak Lucas 4334,napiszcie jak się dołączyć do gry.Zazwyczaj odpalan normalnie i wybieram rozgrywkę w której chce uczestniczyć.Ale to chyba nie o to chodzi-tylko o ten Steam? Jak to wszystko odpalić?Niech ktoś poinstruuje
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 poszukaj ok 22:15 naszych nicków w Steamie i zaproś do znajomych
bialy986 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ok.Narazie dodałem Ciebie i Boserona do listy znajomych na Steamie a Cuber'a brak
Frimuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 wchodze w multiplayer i lipa wyskakuje jakis blad
bialy986 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ok,mam A pózniej ewentualnie jak odpalić byśmy mogli grać razem?Postaram się dziś ale nie obiecuję.
Rekomendowane odpowiedzi