rakud29 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 witam mialem radio z nawigacja ale je ktos sobie wzial teraz kupilem sobie radio pioneer i mam taki problem nie wiem jak dociagnac i skad drugi plus tak zeby nie zakladac jakiegos wylacznika bo teraz tak mam bo do radia jest dociagniety staly plus a nie mam mozliwosci wylaczyc radia prosze o pomoc
PRZEEMAS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Namieszałeś strasznie... Masz możliwość wystarczy nacisnąć odpowiedni guzik na panelu radia żeby je wyłączyć. Weź plus ze stacyjki tylko taki który włącza się po przekręceniu kluczyka. Znajdziesz go byle jakim próbnikiem napięcia albo multimetrem.
sołtys85 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 O ile Cię dobrze zrozumiałem to masz podobny problem do mnie http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajl_sta322e_12v_na_radiu_po_stacyjce-t110490.0.html
rakud29 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 chodzi mi zeby podpiac tak radio zeby mi sie wylaczalo lub wlaczalo po przekreceniu zaplonu a wylacznika przy radiu nie moge znalezc, moje radio to pioneer avic d3 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:36_________________________________________________panowie prosze was o pomoc jak rozwiazac ten problem bo mnie zlosci wlaczac radio za kazdym razem jakims przyciskiem
mariuszsmietana Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Juz Ci kolega napisal wyzej!! Weź plus ze stacyjki tylko taki który włącza się po przekręceniu kluczyka. Znajdziesz go byle jakim próbnikiem napięcia albo multimetrem.
wladca_pierscieni Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 tak dol Juz Ci kolega napisal wyzej!! Weź plus ze stacyjki tylko taki który włącza się po przekręceniu kluczyka. Znajdziesz go byle jakim próbnikiem napięcia albo multimetrem. DOKLADNIE1 zdejmij obudowe stacyjki znajdziesz go bez problemu, nie pamietam jakiego byl koloru przerabialem ten temat z avic F900bt :gwizdanie:
sołtys85 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Juz Ci kolega napisal wyzej!! Weź plus ze stacyjki tylko taki który włącza się po przekręceniu kluczyka. Znajdziesz go byle jakim próbnikiem napięcia albo multimetrem. Kolego a co mam zrobić jak u mnie na obu plusach po stacyjce i na stałym ciągle jest 12V? Bez względu na to czy kluczyk jest czy go nie ma, przekręcony czy nie.
wladca_pierscieni Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Juz Ci kolega napisal wyzej!! Weź plus ze stacyjki tylko taki który włącza się po przekręceniu kluczyka. Znajdziesz go byle jakim próbnikiem napięcia albo multimetrem. Kolego a co mam zrobić jak u mnie na obu plusach po stacyjce i na stałym ciągle jest 12V? Bez względu na to czy kluczyk jest czy go nie ma, przekręcony czy nie. nie ma takiej opcji kluczyk musisz wyciagnac i stacyjka ma odbic to nie maluch nie ma zera przy stacyjce
sołtys85 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Juz Ci kolega napisal wyzej!! Weź plus ze stacyjki tylko taki który włącza się po przekręceniu kluczyka. Znajdziesz go byle jakim próbnikiem napięcia albo multimetrem. Kolego a co mam zrobić jak u mnie na obu plusach po stacyjce i na stałym ciągle jest 12V? Bez względu na to czy kluczyk jest czy go nie ma, przekręcony czy nie. nie ma takiej opcji kluczyk musisz wyciagnac i stacyjka ma odbic to nie maluch nie ma zera przy stacyjce A gdzie najlepiej szukać druciarstwa jesli tak sie nie dzieje i plus jest zawsze na obu przewodach. Moze ktoś je zmostkował, ale gdzie? Moze zacząć od zdjecia plastików od kolumny kierowniczej?
wladca_pierscieni Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 tak musisz zdiac plastiki i pociagnac kabel ze stacyjki[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 11:22_________________________________________________i jak poszlo z montazem ?
kadaf Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Satcyjka zawsze jest +12 w naszym modelu, w b6 i b 7 radio sterowane było canem, i auto nie posiada po prostu szyny +12 po stacyjce.. zostaje tylko włącznik na panelu.
Rekomendowane odpowiedzi