Krzy0 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Chłopaki jak wy macie w swoich a4 z turbiną z lewej strony w zderzaku jest kratka i ona powinna miec otwory aby powietrze sie dostawało do intercoolera tak na tym zdjeciu czy nie bo u mnie normalnie nie ma tych otworów i nie wiem czy wycinac czy zostawic
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 od strony intercoolera jest tylko wlot z drugiej jest zaslepiona
Krzy0 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 no to poprzedni wlasciciel zalozył kratke z bezyny,a najsmieszniejsze jest to ze wczoraj miałem auto w aso na wymianie rozrzadu i nie zwrocili uwagi na to Ciekawe czy przez zaslepienie ic auto było słabsze
GRYFI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 raczej nie bo powietrze i tak dostaje się innymi szczelinami
domjenick Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 raczej nie bo powietrze i tak dostaje się innymi szczelinami ...ale nie "przelatuje" przez szczeliny InterCoolera,co juz nie studzi powietrza ,a co sie z tym wiąże- osłabia auto
domjenick Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 zobaczy jak podmieni albo wytnie zobaczy roznice ,jak zrobi logi z temperatury w kolektorze i potem je porowna,bo na "oko" to sie nie da dokladnie sprawdzic
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 proste że wymień lub wytnij.Co za pytanie
Wihajster Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 proste że wymień lub wytnij.Co za pytanie dokładnie.Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi