Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś kupował może przejściówkę ostatnio żeby podłączyć rns-e. Według mnie są błędy dalej w niej o jakich pisał Musashi na pierwszej stronie....

to zalezy gdzie kupisz , ja kupuje w naviku i przeważnie jest wsio oki:wink:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taa, funkcjonalnosc rnse pozostawia sobie wiele do zyczenia... poza tym az takiej kompatybilnosci z MF tez nie ma zeby sie tym kierowac, sam jestem w rozterce czy oryginalna jednostka czy jednak jakis pioneer tudziez chinskie wynalazki, porobili takie podobne z wyglada do rnsa i design oprogramowania podobny ale to jeszcze bardziej mnie np odpycha. Nie jestem pewien ale chyba niektore z tych chinskich tez wyswietlanie na fisie maja.

Opublikowano

Taa sa dedykowane z obsluga fis'a chyba m.in. firma gms czy jakos tak. Cena urzadzenia dosc duza ok 2000-2500zl ale to juz duzo potrafi. ja mimo wszystko sklaniam sie ku Pioneer ze zdejmowalnym panelem aby kogos nie kusilo zwinac w nocy z auta :)

Opublikowano
Taa sa dedykowane z obsluga fis'a chyba m.in. firma gms czy jakos tak. Cena urzadzenia dosc duza ok 2000-2500zl ale to juz duzo potrafi. ja mimo wszystko sklaniam sie ku Pioneer ze zdejmowalnym panelem aby kogos nie kusilo zwinac w nocy z auta :)

No, to dobre rozwiazanie. Ile taki pioneerek ? Napewno gra lepiej niz rns, czyz nie?

Opublikowano

Looknij na alledrogo jest seria avh i avic, przy czym lepsza jest avic bo jest na systemie windows CE 6.0 odblokowujesz i wrzucasz automape do tego kodeki playerek robisz co chcesz ze stacja multimedialna :) ok to watek o RNS wiec juz nie bede dalej zasmiecal bo wlasciele Rns'ów poobrażają sie :P albo ktos rozmysli sie z zakupem :cool:

Opublikowano

w ktorych miejscach i jak przyciac tunel podkosz 2 DIN ?

w przyszlym tygodniu przymierzam sie do zmiany na 2DIN i chcialbym wszystko wiedziec przed :-)

Opublikowano
Czy ktoś kupował może przejściówkę ostatnio żeby podłączyć rns-e. Według mnie są błędy dalej w niej o jakich pisał Musashi na pierwszej stronie....

to zalezy gdzie kupisz , ja kupuje w naviku i przeważnie jest wsio oki:wink:

Dokładnie u navika kupowałem. U mnie znalazłem dwa błędy, jeden z pinem bose a drugi z sygnałem masy DWA, nie tam gdzie trzeba było podpięte....:kwasny:

Opublikowano

Wracajac do alternatywy RNSe to: wystarczy kupic kombajn z navi pioneer kenwood do tego swietnie spasowana kieszen pod radio ok 180zl, + modul do kierowania radiem za pomoca kiery ok 145-175zl i za ok 2300zl mamy cos lepszego niz RNSled z pelna funkcjonalnoscia :) dla chetnych podam link na yt gdzie jest nagrana instalacja tego wszystkiego i poakzana regulacja z kiery z b7 ;)

Opublikowano

czy 3 plus który muszę podciągnąć do RNSD to wystarczy że przeciągne z innego plusa z kostki ISO?

Opublikowano

różni się czymś RNS-e z angola a EU ?

Opublikowano

wsio to samo

Opublikowano

anglia tez jest w eu :):naughty:

Opublikowano

anglia tez jest w eu :):naughty:

dobre :D:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

gdzie w konsoli znajdę PLUS po stacyjce?

Opublikowano

W statyjce

Mala probowka i bez trudu znajdziesz

Opublikowano

A gdzieś w klimatroniku? Prosiłbym o jakieś szczegółowe info? Chyba że ma ktoś rozpiske wtyków klimatronika?

Opublikowano
A gdzieś w klimatroniku? Prosiłbym o jakieś szczegółowe info? Chyba że ma ktoś rozpiske wtyków klimatronika?

zobacz wątek o dokładce grzanych siedzeń. tam gdzieś jest chyba plus w jednej z kostek...

Opublikowano

nie ma opisu w której z kostek jest plus po stacyjce :/

---------- Post dopisany 20-06-2013 at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany 18-06-2013 at 18:44 ----------

przy każdym wyłaczaniu navi plus pojawia się napis żeby przytrzymać TP MEMO żeby aktywować TP przez 24h. Nie pamiętam dokładnie o co to chodziło. Ktoś kojarzy to?

Opublikowano

panowie czy da się zresetować rns-e?

i jak to się robi?