Opublikowano 19 Sierpnia 201313 l Masakra ale dzięki za info Ale mam nadzieję że hula:naughty: Działa działa - zmieniło się moje życie na lepsze (bardziej muzyczne )
Opublikowano 19 Sierpnia 201313 l Masakra ale dzięki za info Ale mam nadzieję że hula:naughty: Działa działa - zmieniło się moje życie na lepsze (bardziej muzyczne ) No to gitarra a skąd Ty masz ledusa eeeee:decayed:
Opublikowano 19 Sierpnia 201313 l Masakra ale dzięki za info Ale mam nadzieję że hula:naughty: Działa działa - zmieniło się moje życie na lepsze (bardziej muzyczne ) No to gitarra a skąd Ty masz ledusa eeeee:decayed: wyrwał od siemiana ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- Masakra ale dzięki za info Ale mam nadzieję że hula:naughty: Działa działa - zmieniło się moje życie na lepsze (bardziej muzyczne ) No to gitarra a skąd Ty masz ledusa eeeee:decayed: wyrwał od siemiana
Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l Audi Music Interface AMI 8T0035785A (3489142231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy taki interfejs pasuje p&p zamiast zmieniarki ?
Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l Audi Music Interface AMI 8T0035785A (3489142231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Czy taki interfejs pasuje p&p zamiast zmieniarki ? taki nie , ten co wstawiłeś w ciekawych aukcjach tak:decayed:
Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l tylko że chciałbym pod USB to jaki muszę szukać? Ty masz RNS-E 2-gen także śmiało ładuj AMI. AMI running in an A2 with 2010 nav unit | Audi Forum
Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l czyli jednak będzie pasić, nie ma znaczenia jaki numerek AMI ? Jest podane wątku który podlinkowałem jaki pasuje
Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l 8P0 057 785 :thumbup1: ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- a na allegro jest więcej z końcówką A
Opublikowano 29 Sierpnia 201313 l Witam Chce podłączyć procesor Alpine PXE-h650 i widzę że w bagażniku jest kostka podłączoną do wzmacniacza ale jest to wzmacniacz chyba do tylko tylnych głośników. Moje pytanie brzmi czy przednie głośniki są zasilane tylko z radia bez dodatkowego wzmacniacza ?
Opublikowano 29 Sierpnia 201313 l WitamChce podłączyć procesor Alpine PXE-h650 i widzę że w bagażniku jest kostka podłączoną do wzmacniacza ale jest to wzmacniacz chyba do tylko tylnych głośników. Moje pytanie brzmi czy przednie głośniki są zasilane tylko z radia bez dodatkowego wzmacniacza ? bose czy zwykłe ?
Opublikowano 29 Sierpnia 201313 l zwykłe ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- Trochę się już wczytałem i mam jedno pyt na które już nie znalazłem odp czy do kostki przy wzmacniaczu ,można kupić kostkę wyciągającą rca z kabli sygnałowych czy takie coś trzeba samemu dorobić?
Opublikowano 29 Sierpnia 201313 l zwykłe---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- Trochę się już wczytałem i mam jedno pyt na które już nie znalazłem odp czy do kostki przy wzmacniaczu ,można kupić kostkę wyciągającą rca z kabli sygnałowych czy takie coś trzeba samemu dorobić? prosz https://car-tronic.pl/akcesoria-car-audio-c230.html#
Opublikowano 29 Sierpnia 201313 l Mały OT, może ktoś wie, podłączając rns-e na stole wystarczy plus i minus do kostki D, jednakże zdawałoby się bardzo podobnie rozpisane kostki w rns510 VW podobna operacja nie daje możliwości włączenia navi, jakaś podpowiedz??