Opublikowano 1 Listopada 201312 l dokładnie nie trzeba ingerencji powinno wystartowac bez zmiany na downgrade
Opublikowano 1 Listopada 201312 l na 99% źle wypalona cd albo podczas nagrywania na cd coś się skopało i tyle
Opublikowano 1 Listopada 201312 l probowałeś nagrać drugą płytkęSent from my iPhone using Tapatalk Jeszcze nie - czekam na jakieś wytyczne odnośnie procedury nagrywania (typ nośnika, sposób wypalania = prędkość/zabezpieczenie). No i jeśli chodzi o soft to jednak jest 300 (przed chwilą sprawdziłem). ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- Pierwsze podejście zrobiłem na DVD-R TDK (wypalone Alcoholem przy najniższej możliwej prędkości - nie pamiętam profilu nagrywania jaki wybrałem = raczej domyślny). ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:50 ---------- Dane NAVI: 8E0 035 193 G // RNS-E PU EU H05 0300
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Bart smignij to na zwykłego cd metodą kopiuj wklej na plytke i niech se windows wypali:wink:
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Bart smignij to na zwykłego cd metodą kopiuj wklej na plytke i niech se windows wypali:wink: To muszę podjechać na jakąś stację benzynową po CDki
Opublikowano 1 Listopada 201312 l jak wypala to na lapku to może być problem teoretycznie soft powinien wypalicz czy to lapek czy stacjonarka , skoro navi go widzi jako aktualizacja to moze poprostu niechce ugrysc płytki dvd:wink:
Opublikowano 1 Listopada 201312 l ja jak wypalałem menu to na lapku nie chciało proponuje stry pc i stara nagrywara
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Na 100% to wina tego ze nagrałes to dvd , nagrywaj cidika i powinno bez problemu ruszyć Tapnięte z audiczki
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Panowie - nagrywałem na stacjonarce ze starym dobrym Pioneerem DVR-110 (ta nagrywarka mega dobrze łamała wszystkie zabezpieczenia). Z CD mam problem - na żadnej stacji w WRZ ich nie ma... Szukam u kumpli aktualnie
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Nie musisz do tego mieć żadnych programów , tak jak pisał Domin nagrywasz zwykłą płytkę windowsem Tapnięte z audiczki
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Panowie - nagrywałem na stacjonarce ze starym dobrym Pioneerem DVR-110 (ta nagrywarka mega dobrze łamała wszystkie zabezpieczenia).Z CD mam problem - na żadnej stacji w WRZ ich nie ma... Szukam u kumpli aktualnie Bart szukaj w monopolowym czasem mają tam dziwne rzeczy a i przy okazji coby sie nienudziło przy nagrywaniu.....
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Już mam - znalazłem u kumpla 1szt. Zaraz poleci eksploratorem ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ---------- Jeszcze się upewnię... Mam tylko 5 plików:
Opublikowano 1 Listopada 201312 l dokładnie wszystkie skopiuj na cd:wink: Jest - lecę do auta ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- ...no i pipka To samo.
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Jakas zorganizowana akcja? Yep - dziś transmisja na żywo ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- ...kur** poddaję się - coś z softem musi być nie tak.
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Mam pomysl zatem, wszyscy nagrajmy po kopii na swoich wypalarach i wyslijmy mu