Opublikowano 22 Września 201312 l ok, zerkne dzisiaj może coś tam będzie. ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- pomogło
Opublikowano 22 Września 201312 l ok, zerkne dzisiaj może coś tam będzie.---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- pomogło ano widzisz tez mialem ostatnio podobny problem, przygasal wyswietlacz i nie dalo sie regulowac poziomu jasnosci i w tej tasiemce lezal wlasnie problem
Opublikowano 26 Września 201312 l Który parametr (i gdzie go szukać) jest odpowiedzialny za głośność dźwięku podłączanego urządzenia do Bluetooth?
Opublikowano 26 Września 201312 l Który parametr (i gdzie go szukać) jest odpowiedzialny za głośność dźwięku podłączanego urządzenia do Bluetooth? tego to nawet rzymianie nie wiedzą nie ustawia się nigdzie jedynie jak przyciszysz słuchawkę w tel trochę będzie ciszej
Opublikowano 29 Września 201312 l Witam! Posiadam obecnie Symphony II i BNS4 i jestem w trakcie zmiany na RNS-E, do symphony idą dwa kable antenowe jeśli je podłączę do rns to już nie będzie miejsca na podłączenie anteny gps, jak to ugryźć?
Opublikowano 30 Września 201312 l Witam! Posiadam obecnie Symphony II i BNS4 i jestem w trakcie zmiany na RNS-E, do symphony idą dwa kable antenowe jeśli je podłączę do rns to już nie będzie miejsca na podłączenie anteny gps, jak to ugryźć? do podpięcia anten masz w rns-e 3 miejsca - diversity,gps,zwykła fm:wink:
Opublikowano 9 Października 201312 l Mozna jakos zmieniac kolorystyke menu w rns-e? Nie no jak to nie ? jak sobie powciska przyciski od radio, cd/tv, info itd to przecie się kolory zmieniają mi sie najbardziej podoba navi tak na niebiesko
Opublikowano 9 Października 201312 l panowie ma ktos plytke do rns-e z hackiem na video in motion moze ?
Opublikowano 9 Października 201312 l panowie ma ktos plytke do rns-e z hackiem na video in motion moze ? zapodaj maila na pw to podeśle całą pake , tyle ze do zwykłego mam nie do leda:wink:
Opublikowano 9 Października 201312 l panowie ma ktos plytke do rns-e z hackiem na video in motion moze ? zapodaj maila na pw to podeśle całą pake , tyle ze do zwykłego mam nie do leda:wink: Podeslesz mi tez? Mam troche nasciagane ale juz sam nie wiem czy tam czegos nie pokrecilem w plikach. Wiec jesli masz sprawdzone pliki to chetnie przyjme.
Opublikowano 9 Października 201312 l dawac maile na pw:decayed: a cóż to takiego to video in motion ? to jest coś innego niż tv free ?
Opublikowano 9 Października 201312 l dawac maile na pw:decayed: a cóż to takiego to video in motion ? to jest coś innego niż tv free ? To jedno i to samo
Opublikowano 9 Października 201312 l dawac maile na pw:decayed: a cóż to takiego to video in motion ? to jest coś innego niż tv free ? To jedno i to samo napewno ?
Opublikowano 9 Października 201312 l Panowie można gdzieś znaleźć instrukcję do instalacji RNS-E w A4 B5 po polsku? Obawiam się, że same obrazki z tej zagranicznej strony z linku mi nie wystarczą
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Rns-e podłączone cany też i podczas komunikacji vaga z nawi by zrobić kodowanie wywala że "za dużo błędów":kwasny:,druga sprawa komunikaty głosowe nawigacji ustawione na min a jest i tak dosyć głośno czy niemożna bardziej ściszyć lub nawet wyłączyć lektora w czasie jazdy?
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Panowie można gdzieś znaleźć instrukcję do instalacji RNS-E w A4 B5 po polsku? Obawiam się, że same obrazki z tej zagranicznej strony z linku mi nie wystarczą montaż jest bardzo prosty tym bardziej że masz juz auto z 99 roku nie trzeba kombinować z canem
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Koledzy mam rns ledowca i kodowanie 0311151 i kupiłem adapter multimedialny w naviservis . mam pyt jak zakodawoc navi . podłącze także kamerkę cofania