borek86 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 witajcie koledzy mam taki problem jak w temacie mianowicie po uszczelnieniu pompy wydaje mn się ze spalanie wzrosło i zastanawiam się czy fachowiec co mi to robił czy coś zle ustawił ponizej porawiłem wątek ten żle sformuowałem
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 witajcie koledzy mam taki problem jak w temacie mianowicie po uszczelnieniu pompy wydaje mn się ze spalanie wzrosło i zastanawiam się czy fachowiec co mi to robił czy coś zle ustawił jakiej pompy??? od centralnego w domu? co to znaczy duze spalanie.
spetsnaz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 najprawdopodobniej chodzi o pompę wtryskową i uszczelnienie jej górnego dekla.
SoMeS Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 pompy paliwa w zbiorniku paliwa? skrupulatna nauka wyrażania się pełnym zdaniem i na temat dawkę paliwa na pompie Ci ustawił? pewnie nie
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 pompy paliwa w zbiorniku paliwa? skrupulatna nauka wyrażania się pełnym zdaniem i na temat zweryfikowalbym rowniez kat wtrysku
borek86 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 sorki faktycznie nie wyrazny mój temat juz poprawiam miałem uszczelnianą pompe wtryskową całą widziałem jak gość ją wyciągną i rozebrał w drobny mak więc uszczelki i oringi musiał wymienić bo o to prosiłem tylko zastanawiam się nad tym czy wszystko ustawił dobrze chodzi mi o dawke paliwa , zapłon i całą reszte która jest związana wyciągnięciem pompy i jej montowaniem
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no wiec pompa zapewne zle wyregulowana, zle ustawiony kat wtrysku, od jego weryfikacji wlasnie bym rozpoczal. VAG sie klania - zrob logi
borek86 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 czyli jak podepne się pod komputer to się okaże wszystko ???
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 czyli jak podepne się pod komputer to się okaże wszystko ??? pod warunkiem, ze wiesz gdzie i jak to odczytac
vauxhall95 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Wystarczy zrobic grupe 001 i 000Bs.Bedzie czarno na bialym.Moze byc zle ustawiony czujnik RSW.Jesli rozbieral nastawnik
Rekomendowane odpowiedzi