musti Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sprowadzone z Holandii z początkiem listopada 2009r. Wyposażenie -klimatyzacja dwu strefowa -FIS (pełny) -czujniki parkowania -4x el szyby -abs / esp -8x airbag -2x podłokietnik -immobilaiser -regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach -centralny zamek z domykaniem i otwieraniem szyb z pilota -halogeny -felgi ori 17" z oponą 215/45/17 -zawias 1BE Graty które doszły - gałka zmiany biegów s-line - podświetlane kratki nawiewów - moduł blutka do telefonu - lusterko fotochrom wewnętrzne - felgi 18" s-line - lampki tylne led dymione - rns-e - listwy drzwiowe s-line A póki co oglądajcie i wyżywajcie się Przykładowe fotostory: ...niebawem więcej zdjęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinr1308 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ładna niunia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie się prezentuje. Zawiecha S-line chyba też jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 bardzo ładna tylko jedna lampa sie nie świeci ja bym maznął lampy w środku na czarno , tylko nie wiem kto ci to zrobi :gwizdanie: ściema szyb tez by sie przydała , ale tez nie wiem kto ci to zrobi :gwizdanie: obwódka grilla na czarno , no ale tez nie wiem kto ci to zrobi :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wazne ze 4 szybki sa a to nie zawsze jest kolorek bardzo ladny mody w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 fajna sztuka, i kolorek (szkoda ze nie czarny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 fajna sztuka, i kolorek (szkoda ze nie czarny ) a dobrze ze nie czarny co 2 to ma czarne auto(ja tez i Ty i on takze ) pomysl nad zrobieniem S line dokladki przod 8 poduch? ja mam 6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 musti , też miałem takie felgi jak sprowadzałem auto , teraz jeżdzi na nich Sławeq z Rzeszowa Ładny ten kolor jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Trzeniu juz kto inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 bardzo ładna tylko jedna lampa sie nie świeci ja bym maznął lampy w środku na czarno , tylko nie wiem kto ci to zrobi :gwizdanie: ściema szyb tez by sie przydała , ale tez nie wiem kto ci to zrobi :gwizdanie: obwódka grilla na czarno , no ale tez nie wiem kto ci to zrobi :gwizdanie: :kox: a co wiesz??[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:57_________________________________________________co to za kolor?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Trzeniu - GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Super autko, ładny kolorek Wrzuć jescze jakieś fotki wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Trzeniu - GM powiedział mu że były spawane? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Furka kolorek Wirusik jak najbardziej - jak najszybciej Ładne fele Poka środek i będzie gicior Bez awaryjności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1978 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAL Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pierwszym modem powinna być wymiana żarówki Kolor zajexxsty Dawaj więcej fotek... Duża różnica w porównaniu do B5 1.6? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Niebawem więcej fotek wnętrza żarówki już są oby dwie różnica wielka a najlepsze jest to że jeździ się prawie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAL Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Piotrek dawaj na GG na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 16 16 82 36 pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 a co wiesz?? wiem tyle , że mam du.pe w tyle :kox: :kox: jutro jedziemy z mustim tym delfinem odebrać moją parówe , zobaczymy czy nie spuchnie na trasie. A z powrotem , fiu fiu fiu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi