Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe widze ze nawet nie mozna napisac swojego zdania,krytka jest tutaj po prostu nie na miejscu :polew: :polew: jedynie wazelina mile widziana :decayed:

no moj robi wiekszy przeciag niz to m3 :polew:

ja tez uwazm ze nie jedzie jakos specjalnie zeby sikac po majtach z zachwytu , po pojemnosci i mocy spodziewalem sie czegos wiecej na tych filmikach ,a tym czasem jezdzi jak troche dlubniete STI czy EVO

Opublikowano
  • Autor

A kto napisal ze jedzie jakos specjalnie i zeby sikac po majtach z zachwytu? Troche dlubniete sti lub evo? to ile to troche dlubniete sti lub evo robi 0-100 i 0-200? no i 1/4? Bo to m3 jedzie jak 450konne s4 robiace 12,1 na 1/4, robi 0-100 w ok 4,1sek i 0-200 w ok 12-13sek. Widze ze masz takie cos dlubniete to wklej on boarda, porownamy, albo zapraszam, sprawdzimy gdzies oba :)

Opublikowano

w te twoje 4s do 100 to nie chce mi sie wierzyc :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tak jak mi w te twoje "prawdopodobnie najszybsze 1,6 w klubie" aahahhaha z iloma sie scigales? sadze ze z conajmniej 90% klubowych 1,6??. Czy ja ci karze w cos wierzyc? Dane sa z auta o takim samym setupie i mocy z zawodow i z race logicka, jezeli ci to cos mowi :) A o rolki mojego z s4 AW69 mozna zapytac bezposrednio Adasia.

Opublikowano

mam filtr stozkowy i strumienice wiec musi byc najszybsze 1.6

nagraj cos z innym autem

Opublikowano
  • Autor

no i zapomniales o lpg, zalosny jestes. Moze ty cos nagraj, chetnie popatrze na tego twojego potworka :naughty:

Opublikowano
A kto napisal ze jedzie jakos specjalnie i zeby sikac po majtach z zachwytu? Troche dlubniete sti lub evo? to ile to troche dlubniete sti lub evo robi 0-100 i 0-200? no i 1/4?

Prosze tu masz troche dlubniete EVO

zmierzylem sobie prowizorycznie ciebie i to EVO od 40-200 i leje cie dobre dobre 2- 3 sek , a Stage II w EVO to zadne tam cuda na patyku , moze to byc np:

3" kompletny układ wydechowy H&S

układ dolotowy HKS

wydajniejsza pompa paliwa

komplet uszczelek

montaż części

indywidualne przeprogramowanie sterownika (z użyciem szerokopasmowej sondy AFR)

a ze startu zatrzymanego zrobilo by pewnie jeszcze wieksza rozpierduche bo co 4x4 to 4x4.

A tak jezdzi troszke bardziej nadlubane

chyba widzisz roznice :wink4:

Widze ze masz takie cos dlubniete to wklej on boarda, porownamy, albo zapraszam, sprawdzimy gdzies oba

Moj , moj nie jest dlubniety to prawie seria , ma tylko remap :)

Opublikowano

no to evo to zjada ta eme jak chce, niezly popierdalacz :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

zmierzyles sobie, jak ty to zmierzyles? licznikiem z youtuba? prosze moda o posprzatanie tych debilnych komentarzy panow wyliczajacych przyspieszenia z kalkulatorow z youtuba, jestescie smieszni. To nie ja probuje udowodnic ze moje jest najszybsze tylko wy ze nie jest, nigdzie nie napisalem ze jest a tu ku***a wklejanie filmow ze swiata i dziecinne porownania, wklej swoj, pochwal sie! czyims to sie umie kazdy chwalic! teraz ja powiniennem szukac m3 z netu i pokazywac wyzszosc buahahhaa. Dla mnie to m3 to nie szczyt marzen panowie, nadal szukam rs4 dla waszej wiadomosci..........

Opublikowano

spokojnie kolego strasznie sie spinasz , nie ma o co sie tak awanturować od razu , wkleilem ci filmiki żebyś wiedział do czego mierzyć a ty sie zachowujesz jak bym cie co najmniej opluł :)

ja sie nie musze chwalić bo nic nikomu nie musze udowadniać :wink4:.........

zmierzyles sobie, jak ty to zmierzyles? licznikiem z youtuba?

kiedy wymyslili cos takiego jak stoper :wink4:

Opublikowano

no wlasnie cokolwiek sie napisze to odbierasz to jako atak na ciebie,wiecej dystansu :kox:

Opublikowano
  • Autor

kiedy wymyslili cos takiego jak stoper :wink4:

no wlasnie kiedys, kiedys tez byly dinozaury :)[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 15:05_________________________________________________

wkleilem ci filmiki żebyś wiedział do czego mierzyć a ty sie zachowujesz jak bym cie co najmniej opluł :)

ja sie nie musze chwalić bo nic nikomu nie musze udowadniać :wink4:.........

a ja niby musze? niby czemu mam do tego mierzyc? bo ty tak chcesz?
Opublikowano

no wlasnie kiedys, kiedys tez byly dinozaury

a czy podalem ci wynik co do tysiecznej sek. ?

niby musze? niby czemu mam do tego mierzyc? bo ty tak chcesz?

bo ja tak chce ? to chyba ty tego wymagales

ze swiata i dziecinne porownania, wklej swoj, pochwal sie! czyims to sie umie kazdy chwalic

Opublikowano

melisa.jpg

:wink4:

Opublikowano

Buba spoko , dla mnie luz po prostu Piotrek98igo 3 strony wczesniej napisal ze slabo jedzie , po czym polowa forum go zjadla lacznie z wlascicielem ( i oczywisice najwiecej do powiedzenia mieli ci ktorzy nawet nie jechali jako pasazer w aucie ktore robi setke < 5 sek , nie mowiac o prowadzeniu ) po czym popatrzylem na wykres , popartrzylem na filmiki a ze mam i mialem sporo kontaktu z szybszymi autami podzielam opinie Piotrek98igo ze po 460Km troche wiecej sie spodziewalem.Ot tyle.Na wlasciciela podziala to jak plachta na byka a niepotrzebnie bo nic i nikt autu nie umniejsza , jest na pewno bardzo szybkie i sprawia niesamowicie wiele frajdy wiec wydaje mnie sie ze niepotrzebne to cale halo.

Opublikowano
  • Autor

jak plachta na byka? niby czemu? poprpstu filmik nie odzwierciedla rzeczywistosci, skoro mowisz ze masz do czynienia z szybkimi autami to powiniennes sam do tego dojsc. Jak wytlumaczysz mi fakt ze jedzie tak samo jak s4 AW69? Jego auto robi regularnie 12 na 1/4 mili!

Opublikowano

turdzi prosze cie... uwazasz ze 400 konne EVO ma 0-200 w 7 sekund ? ku***a to nawet scigacze tyle nie maja...Hayabus ma 0-200 ponad 7 sekund. Ba S4 killer chyba tyle nie ma ... Kurde posze Cie badz realista... Musialby chyba z porzadnej gorki popierdalac ... Jakis debil wklei filmik z jakims kosmiczynym przyspieszeniem ( albo przyspieszony)? A najlepsze ze "znawcy" to lykaja... Uwazasz ze twoje STI po strzale 80 koni robilo by 0-200 w mniej niz 10 sekund ? Zal panowie ZAL! Naogladaci sie tych pierdolowatych 400 konnych civicow z masa kolo tony i wam sie w glowach przewraca ... Kosi wdg mnie bdb popina sam adam mowil ze idziecie leb w leb ( myslalem wrecz ze dostanie baty lekkie ;) )

Opublikowano
  • Autor

ja myslalem ze ja dostane, bo odnioslem wrazenie ze emka nie jedzie jakos specjalnie i sie zdziwilem, oczywiscie na korzysc :) A komentarze napinaczy mam gdzies...........

Opublikowano
Naogladaci sie tych pierdolowatych 400 konnych civicow z masa kolo tony i wam sie w glowach przewraca ..

Ej takie civici sa fajne :naughty:

mowilem zeby dac na luz i przestac youtuba ogladac

Opublikowano

prosze :), koledzy z tej samej piaskownicy ?

turdzi prosze cie... uwazasz ze 400 konne EVO ma 0-200 w 7 sekund ? ku***a to nawet scigacze tyle nie maja...Hayabus ma 0-200 ponad 7 sekund.

a czy jak tak powedzialem ? wkeilem filmik pierwszy z brzegu.

uwazam ze spodziwalem sie czegos wiecej po tych 465KM.Tyle tym temacie.Zyjemy w wolnym kraju i chyba mam prawo do wlasnej opinii a to czy ty sie z tym zgadzasz czy nie naprawde mi lata.....

Uwazasz ze twoje STI po strzale 80 koni robilo by 0-200 w mniej niz 10 sekund ?

i znow zapytam czy ja tak gdzies napisalem ? jezdzi jak 320 konne STI.Nic mniej nic wiecej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.