Damiancio24 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 moi drodzy co sadzicie o tych tarczach z allegro???http://moto.allegro.pl/item878908223_tarcze_mikoda_nawiercane_niewentylowane_audi_a4.html
mcm Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t101984.0.html;highlight=mikoda poczytaj temat
sołtys85 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Był juz temat na forum o tarczach mikody. Jednia chwalą a drudzy ganią za niedoróbki typu. Źle odlana tarcza, dowiercone otwory, cały rozmiar się nie zgadza itp. Duzo reklamacji na niedoróbki. Ładnie to moze wyglądać ta tarcza na dobrej feldze słusznych rozmiarów. Co do skutecznosci to chyba nie był bym zbytnim optymistą. Nie wiem jak wygladaja ceny do przednionapędówek ale wydają mi sie treoche drogawe moze, dlatego ze maja coś tam z piastą kombinowane. Zobacz jeszcze ofertę ferodo maja dobre ceny bo dopiero wchodzą na rynek z tarczami.
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 z tylnymi tarczami nie było problemów z przednimi 312-mi były cyrki, teraz juz poprawili
piotrsob1 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 z tylnymi tarczami nie było problemów z przednimi 312-mi były cyrki, teraz juz poprawili Montowałeś już poprawione 312-tki ? Nie mają już wad które swego czasu doprowadziły mnie niemal do białej gorączki ?
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 z tego co wiem już są prawidłowe wymiary ale jeszcze nie montowałem
piotrsob1 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 z tego co wiem już są prawidłowe wymiary ale jeszcze nie montowałem Żebym coś pochlebnego napisał o Mikodach, to musieli by mi te poprawione 312-tki przysłać do domciu za darmo z przeprosinami i prośbą o łaskawe przetestowanie...............
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 faktycznie duzo gnoju narobili z tymi tarczami jak dla mnie jakośc Mikody jest jest przyzwoita i do zwykłej jazdy są jak najbardziej ok może w niedługim czasie ktoś bedzie chciał wrzucic 312-ki dam znaka jak będę po montazu
bakuś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 faktycznie duzo gnoju narobili z tymi tarczami jak dla mnie jakośc Mikody jest jest przyzwoita i do zwykłej jazdy są jak najbardziej ok może w niedługim czasie ktoś bedzie chciał wrzucic 312-ki dam znaka jak będę po montazu Jak tylko dorwę jarzma to zaraz wrzucę 312 właśnie z Mikody. Mam z tyłu i jestem zadowolony.
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 zanim założysz sprawdz czy wysłali Ci dobry komplet :>
filip1978 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 zakupiłem i odesłałem. nieproponuje
Rekomendowane odpowiedzi