Grado Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Jeśli jeszcze jakieś info potrzebne to ja też mam niby 8 ale tak jak kolega mówi... na przednie 4 (2 na dole i 2 przy klamkach) z tyłu po 1 na stronę (w drzwiach ale na dole a nie koło klamek) i sub w bagażniku... Znajomy z ASO powiedział, że 8 głośników to było przeważnie BOSE bo były po 2 na każde drzwi (na dole i koło klamek) ale dopytam go jeszcze co i jak i jbc to się tutaj odezwę. Pozdrówki
Mati1690 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Witam mam pytanie jak sprawdzić ile mam głośników po nr VIN? Gdzie mogę to sprawdzić ? Jest jakaś strona internetowa gdzie sprawdzamy po nr vin?
Frimuś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Koledzy a powiedzcie teraz jak bym tak odpial ori suba i chcial podpiac tube (juz zakupilem) to jak teraz wyprowadzic zasilanie z kostki jak to ogarnac,bo z tego co wiem to w obudowie jest wzmacniacz i podaje na tlne glosniki i tube. Do tego magnata co tearaz kupilem chce jeszcze podlaczyc taki wzmacniacz dlamnie max wystarczajacy : http://www.allegro.pl/item1072143099_mocny_monoblock_vk810_300w_mini_jack_rca.html Takze nie zalezy mi na nawaleniu gratow do bagaznika a ma byc delikatnie a gralo bedzie napewno zajefajnie!! No jeszcze jedynie do tuby zamont uje z boku kondesator i to bedzie na tyle.Z przodu mam 16" HERTZ-a z tylu ori ale wszystkie dzwi wygluszone i jest ciekawie tylko basu malo. http://www.allegro.pl/item1078886503_kondensator_crunch_cr_1000cap.html
Raftik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 wow WIELKIE to, robi wrażenie :gwizdanie: Mocno tylną tablicę rejestracyjną przykręć żebyś komuś za tobą jadącemu nie wybił nią szyby
Frimuś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 No skrzynia jest juz dostarczona i nie jest az taka wielka troche za wysoka bo pod siatke w bagazniku nie che wejsc ,zaraz ide podlaczyc . Mi wcale nie zalezy na tym aby lupalo tak zeby wszyscy slyszeli i na standardzie bylo ciekawie ale ten sub cichutki w orginale :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi