Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moje pierwsze modyfikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v4xR0.jpg

Tak właśnie wygląda moje autko :)

Całość zajęła mi 3 dni ale to nie koniec bo w planie mam wymianę jednostki centralnej na Pioneera z 7" wyświetlaczem, oraz jakiś aktywny subwoofer żebym nie musiał dopłacać do wzmacniacza i plątać się w kablach i szukać na niego miejsca :) No cóż pozostaje oczywiście kwestia pieniędzy a te zamierzam przeznaczyć na koła i hamulce które zmodernizuję na wiosnę :)

1QGaWS.jpg

Przepraszam moderatora za ponowne dodanie wątku, ale w pomocy nie znalazłem odpowiedzi jak edytować wątek (pisze co prawda że jest gdzieś ikona "Zmień i Usuń" ale się jej nie doszukałem) ponadto nie mam pojęcia jak mam skontaktować się z moderatorem może dlatego że to ta godzina lub po prostu jestem nowy :) no i usunąć poprzedniego wątku tez nie mogłem bo nie mam uprawnień ufff ale to skomplikowane... :confused4: proszę o wybaczenie postanawiam poprawę :D

Opublikowano

:hi: Może trochę więcej fotek coś o samochodzie (tak jak Moderator napisał), a nie samo Car Audio...

Ja polecę standardem, a mianowicie:

- Gleba

- Dokładki w kolor

- Felga jakaś ładna (17"- 18")

- Opis auta: wypas, co zmieniłeś itd., itp.

Opublikowano

Jak masz jakies fajniej zrobione Car Audio to przedstaw je tu

http://www.a4-klub.pl/smf/projekty_caraudio-b140.0/

A ten wątek troche rozwiń bo nie ma co komentować na temat auta, jakieś fotki opis mile widziane :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No cóż na dzień dzisiejszy nie wprowadziłem innych zmian i autko po za instalacją gazową 4 generacji oraz założonymi ksenonami siemensa jest w standardzie. Jednak za 3 -4 miesiące założę nowe niestandardowe hamulce, felgi 19" w chromie, kilka dodatków z karbonu, oraz mały body kit na przedni zderzak i progi. (wiele z tych elementów czeka już na montaż w garażu) Wtedy zrobię obszerny opis i dodam zdjęcia. Sorki że nie dałem opisu audio do odpowiedniego działu ale jestem nowy i nie całkiem "skumałem czaczę" wydawało mi się że jeśli pisze - "Tutaj możesz pochwalić się nam swoją A4 i opisać wprowadzone modyfikacje" to można opisać cokolwiek co się w aucie zmieniło... no nic, tak jak zapowiedziałem opiszę wszystko na wiosnę :)

Opublikowano

to pokaż co masz fotki jakie felgi jakie graty itp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troche nie rozumiem filozofii z głosnikami w połce. masz z tył w drzwiach miejsce na 16'stki. z przodu 16 odseparowane + dystans z mdf + maty do wygłuszenia i to samo z tyłu i zobaczyłbys ze nawet subwoofer nie jest potrzebny

Opublikowano
  • Autor

Hmmm ... no cóż - nie jestem jakimś super doświadczonym tunerem ale bardzo podobała mi się półka z głośnikami i logo u kolegi w aucie i postanowiłem zrobić coś takiego z moim autkiem. Zresztą zawsze mogę wrócić do poprzedniej wersji oryginalnej bo ta przerobiona półka jest zdobyczna z auto-złomu a oryginalna z głośnikiem niskotonowym siedzi w garażu. Jednak dźwięk jest teraz bardziej wyrazisty a wygląd też mi pasuje to na razie pozostanie tak jak jest :)[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 19:21_________________________________________________OK! 15.03.2010 mają mi przyjść Hamulce i felgi - wtedy dodam zdjęcia tych gratów i wrzucę do obejrzenia i skomentowania :wink4:

Opublikowano

gdzie kolego felunek zamówiłeś ?? USA czy jak?? że tak długo będą szły??

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

No cóż nie wyraziłem się zbyt dobrze :confused4: - chodzi o to że felgi + hamulce zamówię jednocześnie początkiem Marca bo wtedy będę mieć "zastrzyk gotówki" :) więc tak do 15 powinny mi przyjść kurierem :):a4fan:

rzecz jasna na a4 b6 i będą to 19"

takie hamulce tył :

16Oh10.jpg

takie przód :

Qx_4r.jpg

i taki zderzaczek mam do montażu:

gbQLr.jpg

[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 12:06_________________________________________________A to części które zamówiłem i mam już w domu, właściwie niedługo je zamontuję :wink4:

rYDYS.jpg

gcNv0.jpg

plus jeszcze nowe klocki Zimmermana których nie widać na zdjęciu[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 01:48_________________________________________________

No cóż nie starczyło w tym roku na felgi

:confused4:, ale pieniążki przeznaczyłem na nowy lakier, grill s-line, Bi ksenony (ori). Zamontowałem dokładkę do zderzaka od CSR. Oczywiście dokładki w kolorze. Hamulce, zawieszenie oraz dystanse HBM 40mm na oś też już są :)

5x4xS.jpg

W dalszych planach:

-felgi

-nowe wycieraczki z ramionami

-nowa przednia szyba

-podwójny wydech od BSR

-być może kierownica od S-line

Opublikowano

dokladka jak dla mnie :no:

Opublikowano

Ale pług dałeś :thumbdown:

Opublikowano

troche calibrą zalatuje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

widzę że raczej się wam nie podoba, no mnie to raczej zderzak przypomina najnowsze a4 b8 zresztą na nim był wzorowany. Więc wychodzi że projektanci audi idą w stronę zalatującej calibry? i jeszcze swoją drogą to wolę taki pług niż oryginalną żabę :polew:

HCAEJ.jpg

Opublikowano

troche calibrą zalatuje :gwizdanie:

nie da się ukryć ... nawet można się frontu lokomotywy PKP doszukać :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

widzę że raczej się wam nie podoba, no mnie to raczej zderzak przypomina najnowsze a4 b8 zresztą na nim był wzorowany. Więc wychodzi że projektanci audi idą w stronę zalatującej calibry? i jeszcze swoją drogą to wolę taki pług niż oryginalną żabę :polew:

Nie w tym rzecz... Chodzi o to, że pewne elementy "tjuningowe" nie zgrywają się z daną linią nadwozia i tak jest w tym przypadku. Ten zderzak do tej kasty po prostu nie pasuje :confused4: Ale to tylko moja opinia - ważne, że Tobie się podoba :good:

Reszta modów zdecydowanie na plus - fajnie, że coś działasz :wink4:

Opublikowano

Lampy nowe kupiles??

Opublikowano

O dzizas ale popsułeś samochód :shocked:

Weź to wywal bo wstyd. Ładna b6 w super kolorze z takim zderzakiem, niee :thumbdown:

Opublikowano

W zimę pewnie dobrze śnieg rozgarnia ta dokładka :decayed:

co to za gwint :mysli:

Opublikowano

A mi się zderzak podoba, w końcu coś nowego a nie ciągle te oklepane wzory :>

Opublikowano
Więc wychodzi że projektanci audi idą w stronę zalatującej calibry? i jeszcze swoją drogą to wolę taki pług niż oryginalną żabę

to moze jeszcze duzy grill

cos w takim stylu

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/100/75019 :naughty: :naughty: