Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moje pierwsze modyfikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Więc wychodzi że projektanci audi idą w stronę zalatującej calibry? i jeszcze swoją drogą to wolę taki pług niż oryginalną żabę

to moze jeszcze duzy grill

cos w takim stylu

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/100/75019 :naughty: :naughty:

Dobre, MAGIC87 :good:

Najlepszy jest komentarz tego typa: "ZAZDROSC NIE ZNA GRANIC SZKODA ZE JUZ GO SPRZEDAŁEM"

Myśli, że te komentarze są dlatego, że ludzie mu zazdroszczą :decayed:

Myślę, że właściciel tego auta zrozumie swój błąd i odczepi tę dokładkę.

Opublikowano

:polew: Nad moją niunią sie zastanawiałem żeby przerobić na po lifta,dobrze że tego nie zrobiłem bo bym teraz sie wstydził nią jeździć.

xkrPS.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:polew: Nad moją niunią sie zastanawiałem żeby przerobić na po lifta,dobrze że tego nie zrobiłem bo bym teraz sie wstydził nią jeździć.

xkrPS.jpg

Długo myślałeś nad wypowiedzią ? :gwizdanie:

Opublikowano

Długo myślałeś nad wypowiedzią ? :gwizdanie:

no dobre trzy godziny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
- Coś takiego znalazłem na youtube :D
Opublikowano

a mi tam sie auto podoba :good:

a ie tylko s-line wszyscy :evil:

Opublikowano
  • Autor

A gwint mam od "Supersport" a lampy Bi ksenonowe od s-line i nie będę dawać dużego grilla i nie zamierzam zmieniać przedniej dokładki bo jak dla mnie jest super, jedynie trzeba progi wymienić żeby auto tworzyło zgraną linię - KONIEC KROPKA!!!

Opublikowano

Sam kupiłem identyczna dokładke, jednak jej nie zalozylem ( ze wzgledu na wytrzymalosc laminatu z ktorego jest zrobiona). Musze przyznac,ze nawet ladnie wyglada zalozona i pomalowana. Rzeczywiscie cos innego i brawo za odwage ( jestes prekursorem - jako pierwszy ja zamontowales aby inni mogli obczaic jak wyglada w rzeczywistosci - I TU Z TEJ STRONY NIE ROZUMIEM GLUPICH KOMENTARZY TYPU PLUG ITD KAZDY NIECH ZAKLADA CO MU SIE PODOBA A OD EWENTUALNYCH DYSKUSJI NA TEMAT WYGLADU POSZCZEGOLNYCH PAKIETOW STYLISTYCZNYCH I TYPOW DOSTEPNYCH ZDERZAKOW POWINIEN BYC OSOBNY WATEK ! )

ps. sam zamontowalem ori dokladke s-line

Opublikowano
  • Autor

Tu muszę przyznać rację - dokładka "CSR" jest oryginalnie zrobiona z tylko jednej warstwy, więc bardzo cienka i licha. Jednak u mnie nie stanowiło to problemu, bo kolega dołożył kolejne trzy warstwy maty oczywiście pomiędzy maty rozprowadził żywicę i teraz dokładka jest solidna i sztywno się trzyma. Swoją drogą podobnie teraz działa z progami "S-line" bo te które zamówiłem też okazały się zbyt mizernie wykonane. :good:

Opublikowano

A OD EWENTUALNYCH DYSKUSJI NA TEMAT WYGLADU POSZCZEGOLNYCH PAKIETOW STYLISTYCZNYCH I TYPOW DOSTEPNYCH ZDERZAKOW POWINIEN BYC OSOBNY WATEK !

przecież po to jest ten dział żeby oceniać nasze auta, nie wszystkim się musi podobać :wink4:

a ze na forum preferowany jest jedynie ori tjuning wiadomo nie od dziś :cool1:

jak dla mnie dokładka jest zbyt agresywna jak na linie b6 :hi:

Opublikowano

No cóż nie wyraziłem się zbyt dobrze :confused4: - chodzi o to że felgi + hamulce zamówię jednocześnie początkiem Marca bo wtedy będę mieć "zastrzyk gotówki" :) więc tak do 15 powinny mi przyjść kurierem :):a4fan:

rzecz jasna na a4 b6 i będą to 19"

takie hamulce tył :

16Oh10.jpg

takie przód :

Qx_4r.jpg

i taki zderzaczek mam do montażu:

gbQLr.jpg

[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 12:06_________________________________________________A to części które zamówiłem i mam już w domu, właściwie niedługo je zamontuję :wink4:

rYDYS.jpg

gcNv0.jpg

plus jeszcze nowe klocki Zimmermana których nie widać na zdjęciu[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 01:48_________________________________________________

No cóż nie starczyło w tym roku na felgi

:confused4:, ale pieniążki przeznaczyłem na nowy lakier, grill s-line, Bi ksenony (ori). Zamontowałem dokładkę do zderzaka od CSR. Oczywiście dokładki w kolorze. Hamulce, zawieszenie oraz dystanse HBM 40mm na oś też już są :)

5x4xS.jpg

W dalszych planach:

-felgi

-nowe wycieraczki z ramionami

-nowa przednia szyba

-podwójny wydech od BSR

-być może kierownica od S-line

osobiście wole tego z 2009.

Opublikowano

A OD EWENTUALNYCH DYSKUSJI NA TEMAT WYGLADU POSZCZEGOLNYCH PAKIETOW STYLISTYCZNYCH I TYPOW DOSTEPNYCH ZDERZAKOW POWINIEN BYC OSOBNY WATEK !

przecież po to jest ten dział żeby oceniać nasze auta, nie wszystkim się musi podobać :wink4:

a ze na forum preferowany jest jedynie ori tjuning wiadomo nie od dziś :cool1:

jak dla mnie dokładka jest zbyt agresywna jak na linie b6 :hi:

Bardziej chodzilo mi o to, ze przez takie komentarze ludzie maja klapki na oczach i na forum nie pojawi sie nic nowego jak zdjecia pakietow s4 / s-line . Tak przynajmniej kazdy ma podglad na cos innego a czy mu sie to podoba czy nie to jego indywidualna sprawa ... ( sprawa tyczy sie tez grzecznosci i poziomu tych komentarzy ) :hi:

Opublikowano

do tej dokładki czarny grill s-line plus dokładki w zderzak plastry miodu i będzie nieżle-chrom z grilla psuje jakikolwiek efekt-za innowacje 5+[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 15:20_________________________________________________i jakąś felgę koniecznie-żeby wszytstko miało ręce i nogi-a co będzie na tyle??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

doklada moze zbyt agrysywna ale auto lepiej wyglada niz w standardzie

ile moze byc zwyklych a4

montaz plug&play bez rezania?

Opublikowano
  • Autor

"montaz plug&play bez rezania?"

Dokładka pasowała idealnie i nie wymagała cięcia czy szlifowania, jednak była bardzo cienka więc oddałem ją koledze który dodał dwie maty plus żywicę i teraz jest ok :)

Opublikowano

a po co szybę będziesz zmieniał?

Opublikowano
  • Autor

bo kamyczek w nią uderzył i jest pęknięcie - które pewnie będzie rosło :confused4:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Więc wychodzi że projektanci audi idą w stronę zalatującej calibry? i jeszcze swoją drogą to wolę taki pług niż oryginalną żabę

to moze jeszcze duzy grill

cos w takim stylu

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/100/75019 :naughty: :naughty:

ja pier**le ;o !!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 00:04_________________________________________________

- Coś takiego znalazłem na youtube :D

świwetne!!!!!!!!!!

• 3 lata później...
Opublikowano

masz bixy ale bez sprysków ?

Opublikowano

Auto wisi na allegro także możesz je obejrzeć osobiście :)

Bo kolega to już tutaj chyba nie zagląda.