Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Moja nowa koleżanka będzie do przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jeszcze raz :hi:

Audi A4 1.8 150kucy 95r.

To mój pierwszy post no można powiedzieć że 2 bo jeszcze było przywitanie.

Jestem tu z wami zaledwie od może 3 dni a już na oglądałem się waszych autek,

czas aby pokazać swoje. Fakt faktem że foty są z zakupy ponieważ autko aktualnie

stoi u blacharza i nie miałem mu jak zrobić sesji ale to zawsze coś.

Tak od razu mam do was pytania, bo autko miało ewidentny dzwon w pośladki.

1.Wydech (dwururka) chyba tak można to nazwać ten oryginalny z serwisu cały powyginany (ewidentny dzwon) i co musze kupić aby go wymienić cały wydech czy co bo kompletnie na tym sie nie znam a chciałem cos konkretnego tzn nie wiejskiego tylko coś co ma styl. Od razu jak możecie to poślijcie fotki jak to może wyglądać.

2.Czy w tych audiczkach da się coś zrobić gdy otwieram drzwi zeby mi sie paliła lampeczka w środku nad wewnętrznym lusterkiem?

Moja brameczka jest troszkę wymagająca więc nie będę jej opisywał dokładnie ale jak narazie to myślę o:

- na pewno jakieś aniołki z przodu bo zdecydowanie odmładzają autko no i to chyba podstawa.

- na pupcie lampki są już kupione

- jak narazie alusy jakie są to są ale zamierzam kupić jakieś 17 jeżeli będzie hajs może 18 :shocked:

- na pewno musze zawitać u lakiernika bo autko potrzebuje troszku poprawek

- nie wiem co sądzicie o blendzie na tylna szybkę i chromowanych lusterkach?

- na pewno coś musze zrobić z zegarami wstawię wam fote jakie obczajam i napiszcie co sadzicie bo jak dla mnie chromowe ramki to za malo każdy to juz prawie ma a trzeba byc oryginalnym w swoim wydaniu

- jakieś ciuszki pewnie od S chyba ze znajdę cos ciekawego ale narazie tylko przód i listwy bo zeby założyć nowa dupcie będą musieli naciągać autko a to zas koszty w malowaniu nadkoli ;(

I jak narazie to chyba wszystko bo nic innego mi nie wpada do banki,

pewnie jeszcze cos wyczaje w necie i będę nad tym debatował.

Czekam na krytykę ;(

1DOurr.jpg

1SSoEA.jpg

1SSyD9.jpg

fd6Pr.jpg

A to te zegarki o których wspominałem że mam je na oczku co sądzicie?

xgwAS.jpg

Opublikowano

Ad1. Sprawdź od którego momentu jest zagięta i od tego momentu albo wyprostuj, albo wymień na ori.

Ad2. jesli nie pali Ci się ta lampka po otwarciu jednych drzwi, to masz w drzwiach krańcówki na tyle, a na przodzie masz mikrostyki (czy jakoś tak) i one znajdują się bezpośrednio przy zamku drzwi. A jesli nei pali Ci sę wogóle, to sprawdź żarówke, lub bezpieczniki.

Co do zegarów to jest to tragedia. Nie dosć że oślepia kierowcę, to jescze wygląda jak agro tuning. jesli licznik KONIECZNIE chcesz zmienić, to wsadź polifta z FIS-em.

Ogółem łądna, + za plany, jednak - za stan dupci. Powodzonka życzę :good:

Opublikowano

A to te zegarki o których wspominałem że mam je na oczku co sądzicie?

xgwAS.jpg

piękne :good: :good: ja bym jeszcze pomyślał o ledach w zderzak i chromowanym grillu :kox:

;)

Opublikowano

Czekam na krytykę ;(

No to ja zacznę krytykę- popraw rażący w oczy błąd w tytule :cool1:

Audi...jak audi jak wymodzisz to co masz w planach będzie kox :kox::decayed:

Opublikowano

Witam nowego kolegę :) Aniołki odradzam bo będzie wp***dol :polew: Lepiej poliftowe soczewki lub (jeśli nie chcesz rezać blach) dzielone soczewki z S4. Lusterka w chromie też bym sobie darował, tym bardziej że nie masz chromu wokół szyb - lepiej rób auto na ciemno, to jest teraz w modzie i wg mnie lepiej wygląda niż chrom :) Felgi tak jak pisałeś 17" a najlepiej 18", do tego gleba obowiązkowo żeby autko nie wyglądało jak traktor na takich dużych kołach i będzie gites. A sama Audiczka piękna jak każda A4 :good: A lampy na tył jakie kupiłeś jeśli można wiedzieć ?

Aha a lampka w środku powinna się zapalać jak otwierasz drzwi.

Opublikowano

Ty tak serio, serio chcesz to wszystko robić ? :wallbash:

Teraz jest dobrze ale po modach nie wchodzę tu :gwizdanie:

Opublikowano

Młody a dlaczego coś nie tak, jeżeli masz inne zdanie to proszę abyś je napisał bo z początku jest zawsze trudno.

A co do tylnich lampek Maqk później wstawię foty bo za bardzo nie znam sie na takich rzeczach ( całe białe)

Opublikowano

Minus to :

-zegary,

-blenda,

-lusterka chrom. :thumbdown:

Ale to moje zdanie a to Twój samochód mną się nie przejmuj tylko te mody będą kiepsko wyglądać :hi:

Aha to nie BMW żeby go jakimis aniołami odmładzać :wink4: audi to diabeł i jemu się wkłada lampy po lifcie :naughty: odmłodzi go wtedy :good:

Opublikowano

Ok będę pamiętał a o zegary, lusterka chrom i blendę tylko pytałem czy warto, jasne że moje autko ale pierwsze i nie chcę żeby była wieś.

Opublikowano

Czy fotka wnętrza niby Twojego auta jest autentyczna? :decayed: Wg mnie nie, bo fotka wnętrz z kierownicą od Ski jest z auta modelowo '98. Błąd? :rolleyes:

Poza tym autko daje radę, nie zakładaj tych rzeczy o których napisałeś :decayed:

Opublikowano

Czy fotka wnętrza niby Twojego auta jest autentyczna? :decayed: Wg mnie nie, bo fotka wnętrz z kierownicą od Ski jest z auta modelowo '98. Błąd? :rolleyes:

Poza tym autko daje radę, nie zakładaj tych rzeczy o których napisałeś :decayed:

nie jest autentyczna, zajrzyj przez okno ze na fotkach jest zwykla 4 ramienna :good:

Opublikowano
fisik inny :gwizdanie: :cool1:

fd6Pr.jpg

Mówię o tej fotce :wink4: To jest fota z auta modelowo '98 :wink4: W 95-97 nie było takiej kierownicy i gałeczki zmiany biegów, no i licznik był inaczej wyskalowany :wink4:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 20:14_________________________________________________

nie jest autentyczna, zajrzyj przez okno ze na fotkach jest zwykla 4 ramienna :good:

No o tym mówię :wink4:

Opublikowano
fisik inny :gwizdanie: :cool1:

fd6Pr.jpg

Mówię o tej fotce :wink4: To jest fota z auta modelowo '98 :wink4: W 95-97 nie było takiej kierownicy i gałeczki zmiany biegów, no i licznik był inaczej wyskalowany :wink4:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 20:14_________________________________________________

i mial inne kontrolki

Opublikowano

Może to takie mody ma kolega w planach? :decayed:

co do budzika to coś nawet wspominał :wink4:
Opublikowano

Dobrze ze się nie jeb..ął i środka od B6 nie wrzucił :decayed: