Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jeszcze nie sprzedałem... :( Może teraz w sobotu ktoś się skusi :gwizdanie: porobimy przymiarki... będzie dobrze.... :kox:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe ok bo ogolnie koles ma z jakims kolesiem przyjechac je ogladac ale to dopiero we wtorek ;p

Opublikowano

to wy się dogadujcie a ja sobie spokojnie posiedzę w pracy i poczekam na efekt końcowy waszych wypocin :P

Opublikowano
:evil: a spocik coraz bliżej a spocik coraz blizej:) juz nie moge sioe doczekać :) kiedy schaby wywalę na pisaeczku przy grillku, po pływam:) pogramy w piłę :) noooooo i jak ruszymy peletonem :evil: :evil: :evil:
Opublikowano

no panowie:) dzis mamy czwartek czas nastrój wprowadzać w pozytywne wibracje:):):) (silnika TDI) Karkówka hymmm....... :slina: dla wszytskich starczy:):) grill umyty i już czeka:):):) martinez1980 bedziesz miał mały supraise:):):):):):):):) pozdrawiam wszytskich { niunia do mycia w Piatek after}

Opublikowano

eeeeeeeeeeeeeeeeeeej Panowie i Panie :) to zróbmy to u mnie na garażówce :) zrobimy zbiorowe mycie furek :) hahahahahah

Tyyyyyyyy Dawidoff32 co Ty tam kombinujesz:)???? mam zgadywać ??? obstawiam że zrobiłeś chuste A6 :)

kuuuuurde juz nie długo i gonimy :) chłopie zaszalałeś ja też kupie co nieco tak by dla kazdego starczyło :) będziemy jeść, pić, lulki palić :) już sie3 nie mogę doczekać na nasz spocior musze baterie poładować, tym razem zrobię mega sesję zdjęciową :) chyba całą karte zapcham i miesiąc bede je umieszczać :) wiec odrazu zaklepuje nowy wątek po dyt. "Insko fotorelacja by martinez :)" hahahahahahah

Aruzzz słyszałem że Ci furkę zrobili, cieszę się bardzo :)

Maciek widze ze nie skomentowałeś co wcześniej napisałem wiec proszę nie zapomnij statywu !!! Przetestujemy go.

własnie piątek do mnie dzwonił i mamy kolejną audine w naszym gronie :)

1. Maciej8891 ( jednośladem )

2. Martinez1980 with terrorist Kate like always

3. Cysiu with Asia

4. Sara ( moja audina )

5. Majkel ( również jednośladem )

6. kazikboy

7. Bert

8. Spiidy

9. Aruzzz

10. Cor72z

11. Dawidoff32

12. piatek z Kamilą

13. Baryła

14. Szymon A6 :evil:

Coś czuję Panowie ze na tym spocie jak zawsze Wy dominowaliście tak teraz A6 :) zabłyśnie frekwencją :)

Opublikowano

martinez no i bardzo dobrze ja mykam odpicować trochę maszynkę trzeba posprzątać umyć itd żeby wiochy nie było w ińsku :D

Opublikowano

no ja chyba jutro sie tym zajme w wolnej chwili :D pozdro guys :evil:

aaaaaaaaaaa Panowie, niech ktoś weżmie dla mnie instalkę Vag'a!!!! po polsku :evil: i liste z kodami :) w sumie to do Ciebie prośba Dawidoff32

Opublikowano

ekipa ze szczecina i okolic kto jutro jedzie na tego spota żeby było wiadomo na kogo czekamy na biedronce

ze szczecina łatwo trafić na ta biedronke jedziecie cały czas nowa obwodnicą i zjeżdżacie druga zjazdka z niej (Stargard Szczeciński Centrum) dojeżdżacie do pierwszego ronda i pierwsza zjazdka w prawo pozniej dojeżdżacie do drugiego ronda i druga zjazdka w prawo i cały czas prosto i po prawej stronie będziecie mieli sklep biedronka :)

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze potrzebuje VAG-a instalki????? Kody błędów po polskiemu????? :cool1: :cool1: składamy zamówienia i seryjna produkcja na CD:):):):) się załączy dorzucam etke 6:):):):) tez instalkę??:):) i kilka innych extrasów:):):) a wszytsko do 4 pierscieni:):):)

Opublikowano

ja nie mam VAG'a to mi nie jest potrzebne chociaż w sumie może się wtedy skuszę na kupno VAG'a :P

Opublikowano

OK programy w sumie ważą ok 1,5 Gb czyli płytka dvd :):) na płytce 2 rarytasy:) VAG-Commander {nawet serwis w szczecinie go nie ma na madalińskiego:)} i Radio DeCoding:):):):):):):):) zamówienia zbieram do godz. 19 dziś!!!!!!!!!!!!!!! ahh koszt = 1 Browarek

Opublikowano

:)no to u mnie masz flaszeczkę a i browarki mam :) jak lubisz Carlsbergi to mam 10 ) za te rarytasy :) no i bede miał nową etkę :D!!!!!!ja zamawiam to jako 1 :)

1. martinez1980-1szt.

Opublikowano
:):) ETKA wer.7.2.0.3285 jeszcze ciepła sie ciagnie drutami z predkością 1,5 Mbit/s:):):) tez bedzie na płytce:):):)):
Opublikowano

wiesz jak mnie uszczesliwić ;D

Opublikowano

ja cosik mam ale jak możesz to też mi wypal z gory dzwięki :notworthy:

Opublikowano

siemanko koledzy

sorki ze tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale mam pytanko. Gdzie moge dorwac jakis darmowy kanal z dlugim najazdem zeby zajzec pod auto, bo kat mi pierdzi i musze zlokalizowac czy sie skonczyl, czy cos sie tam poprzestawialo po transplantacji serducha. Dzieki serdeczne.

Co do spotu przymierzalem sie do Inskowego spotu ale z kobieta widuje sie raz w tygodniu i to jeszcze w choszcznie i to jeszcze jutro, tak ze nawet nie zawracalem wam glowy :(

Opublikowano

Darmowego to chyba nie znajdziesz, ale jest fajna alternatywa. Można wynająć podnośnik 5zł/15min.

Na stacji Lotos ul. Europejska.

Byłem tam raz, imadło ( i jakieś inne ciężkie narzędzia ) + pomoc w podniesieniu auta masz gratis.

Opublikowano

no i kurna zaraz trzeba wstawać na spota:D heheheheh

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej wstawać juz późno :) todaj is a spot day :)