Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 100% popieram to co napisał Spiidy: "to moze ustalmy ze pierwsza niedziela miesiąca robimy spot na castoramie o 15 a trzecia sroda miesiąca robimy spot na wałach pod teatrem o 20 i niema pisania bede lub niebede poprostu kto moze niech przyjezdza."

Jesli chodzi o 10.09 ja bardzo chetnie, proponuje waly chrobrego o 18 (jeszcze jest jasno)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam moge byc 10.09

Opublikowano

Mi kompletnie od poniedzialku do piatku nie pasuje, tak wiec pozostaje tylko weekend...[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 10:01_________________________________________________Jakis czas temu pisalem o comiesiecznych spotach w pierwsza niedziele miesiaca, lub jak ktos wyzej napisal w srodku tygodnia dla tych co nie moga w weekend, tylko znalezli sie tacy co to skrytykowali. Chyba hondy sa bardziej zorganizowane i maja czesciej te spoty, a tu nie dosc ze raz w miesiacu to jeszcze dogadac sie nie mozna i frekwencja kiepska.

Godz 15 to dla niektorych pora obiadowa, moze tak 17??

Byli by chetni na spot 10 tego miesiaca??

popieram z tymi hondami , byłem w civicklubie i spoty były co srode i co niedziele o 20 i zawsze troche aut było..

to co widzimy się 10.09 na wałach i wtedy na spocie ustalimy juz do konca sztywne terminy spotów wiec kto wpadnie ten ma prawo głosu jakie dni zostają :gwizdanie:

ale godzine wolał bym jednak około 19-20 bo na 18 moge sie nie wyrobić.. a jasno tam bedzie napewno :)

Opublikowano

ja tez jestem za 10.10 na walach:)podajcie tylko godzine :good:

Opublikowano

to i ja się zjawię;] godzina mi obojętna;]

Opublikowano

W niedziele to i ja dam radę chyba :gwizdanie: bo jeszcze nie wiem jak zjadę z Gorzowa

Opublikowano

ja pisalem do wielu osob na gg i kazdemu ze spot bedzie 10.09 o 20 na wałach i teraz kurde kazdemu pisac ze zmiana.. eh ;>

Opublikowano

plakatrl.jpg

"Bmw Klub Szczecin serdecznie zaprasza wszystkich miłośników motoryzacji na kolejną zbliżającą się imprezę ,,Bmw On Asphalt - Herbst" kolejne spotkanie w miłym towarzystwie jak zwykle odbędzie się na lotnisku w Makowicach!! Dnia 17.10.2010(niedziela) Pogoda została już zamówiona, przygotowania do zawodów i świetnej rywalizacji idą pełną parą więc nie może nikogo z Was zabraknąć. Rozpoczynamy rano na Wałach Chrobrego stamtąd o godzinie 08:00 wyjeżdżamy na parking pod Realem na Słonecznym następnie kolumną o godzinie 08:30 wyruszamy do Makowic. Nie zabraknie zawodów i wspaniałej rywalizacji!! Wstęp 10 zł"

Konkurencje:

1. Motorsport Tor

2. 1/4 mili (system pucharowy) + (drogą losowania) lub jeżeli będzie dużo samochodów podział na klasy wg silnika.

Opublikowano

ty wpadaj na spota w sobote ;p

Opublikowano

ty wpadaj na spota w sobote ;p

w tą sobotę? o której i gdzie?
Opublikowano

20 na wałach pod teatrem

Opublikowano

20 na wałach pod teatrem

postaram się być :]

lista na wały o 20:00 w sobote:

1. CORNEK

Opublikowano

nie robimy list ;p staramy sie przywrócic spoty które beda organizowane co jakis okreslony czas , w okreslonym miejscu, bez list , bez umawiania sie itp poprostu bedzie znana godzina i dzien i kto moze ten wpada a teraz w sobote uzgodnimy szczegóły :hi:

ps. napiszcie do innych na gg zeby przyjechali :)

ps2. bierze ktoś vaga? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 00:01_________________________________________________kurde .. spojzalem na wypowiedź djwoda i zacząłem pisac o sobocie.. powiedzcie mi czy tam był błąd w miesiącu i widzimy sie w niedziele czy było ok i widzimy sie w sobote bo pisalem na gg do ludzi ze chodzi o sobote a teraz moja dziewczyna czyta forum i mi mowi ze cos jest nie tak ..

Opublikowano

Nie sobota, tylko niedziela 10.10.2010

Niech ta niedziela zapoczatkuje regularne spotkania, nawet data jest ciekawa :kox:

spiidy za gapowe sie placi :wink4:, poprawiaj ze spot w niedziele. Godzina 20:00 nie jest przypadkiem za pozno?? Moze tak na 19??

spiidy a zeby rozwiac Twoje watpliwosci:

Jakis czas temu pisalem o comiesiecznych spotach w pierwsza niedziele miesiaca, lub jak ktos wyzej napisal w srodku tygodnia dla tych co nie moga w weekend, tylko znalezli sie tacy co to skrytykowali. Chyba hondy sa bardziej zorganizowane i maja czesciej te spoty, a tu nie dosc ze raz w miesiacu to jeszcze dogadac sie nie mozna i frekwencja kiepska.

Godz 15 to dla niektorych pora obiadowa, moze tak 17??

Byli by chetni na spot 10 tego miesiaca??

Czyli chodzilo o spot 10 bierzacego miesiaca :wink4:.

Nawiasem piszac bystra masz kobiete :rolleyes:.

Opublikowano

a nie mozemy tego przelozyc na sobote?

ja nigdy w niedziele nie mam sil. a sobota to zawsze taka luzna jest.

Opublikowano

a widzisz denveco , arczito pisał o sobocie i ja tak przepisalem ;) sory za zamieszanie a na gg osobom ktore mi odpisaly napisalem sprostowanie.. ;)

Opublikowano

arczito ale w sobote niektorzy pracuja a tak niedziela jest wolna. No i prawdopodobnie jak dobrze pojdzie to ta niedziela zapoczatkuje comiesieczne spoty. Bedzie dobrze, dasz rade :cool1:

spiidy a jak wysylales info odnosnie niedzielnego spotu?? Chodzi mi o niedziele ale na ktora i gdzie??

Opublikowano

no tak jak tu , wały 20ta

Opublikowano

Witam, sorry za zamieszanie z datą. Chodziło mi o 10.10.2010 (piękna data na początek regularnych ustawek). Caly wrzesień byłem na urlopie i umknął mi całkowicie ten miesiąc :)

pozdrawiam i do zobaczenia o 20:00

Opublikowano

W takim razie juz zero ustalania terminu tylko widzimy sie o 20 w niedziele 10.10.10;]

Oby Audiczki nadjechały licznie;]