Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem ze 17.10 czyli teraz w niedziele jest zlot w czrne , makowice jedzie moze ktos to bysmy pojechali wszyscy razem co wuy na to smiley

no ja jadę i moi znajomi, start 8:30 real słoneczne
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Słyszałem ze 17.10 czyli teraz w niedziele jest zlot w czrne , makowice jedzie moze ktos to bysmy pojechali wszyscy razem co wuy na to smiley

Pany a może tak kolo 09:00 ustaweczka na shelu kolo goleniowa sie dołączymy i polecą razem...???

Opublikowano

Witajcie :)

Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe

Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH :good:

Opublikowano

Pany a może tak kolo 09:00 ustaweczka na shelu kolo goleniowa sie dołączymy i polecą razem...???

ja dołacze do was obok miejscowosci Bodzęcin bede czekał obok drogi na nowogard

Opublikowano

Panowie czy ktoś ze spotów w zachodiopomorskim ma A4 B6 z navi RNS-D i działającą kierownicą multifunkcyjną? Mieszkam w Berlinie ale auto mam zarejestrowane w Szczecinie i bardzo chciałbym dołączyć do Waszego grona. Często jestem w Szczecinie i terminy niedzielne b. mi pasują. W najbliższym terminie nie mogę jeszcze przyjechać ale od 24.10 zacznę przyjeżdżać na ustawki. Co do mojego pytania to zmieniłem kiere wg. opisu Malika ze strony

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.495

i nie działa mi lewa rolka kiery - walcze z tym już od tygodnia! Pomyślałem sobie że nie jestem jedyny z tym problemem i spot to rewelacyjne miejsce do wymiany informacji.

Opublikowano

Tak Artek w B6 wymiana kierownicy multifunkcyjnej od b7 opis jest na linku Malika[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 13:49_________________________________________________Wszystko działa czyli podświetlenie kierownicy, rolka głośniej ciszej tylko lewa rolka nie działa i chcę to naprawić

Opublikowano

teraz wiem o co kaman. sprawdz kostki czy sa prawidlowo podpiete. moze vag wyrzuci jakis blad multi...[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 14:19_________________________________________________a poza tym kierownica moze nie dzialac z rns-d, spytaj sie pierw czy ta multifunkcja dziala moze tylko z rns-e

Opublikowano

mi sie wydaje ze nie bedzie działało z rns-d bo już troche lat ma ta navi.. ale fajnie ze ktos od nas robił juz przekladke kierownicy bo bedzie z kim gadc o tym na spocie jak uzbieram na kiere :naughty:

Opublikowano

Wiem że działa bo na niemieckim ebay-u kolo sprzedawał kiere wymontowaną z a4 b6 z multifunkcją tą od a4 b7 i zamienił ją na rs8 pisał że kupił auto już z przełożoną kierownicą od a4 b7 - ma tak jak ja RNS-D z TV tunerem i Zmieniarką na 6 CD i wszastko działało a po zamianie kiery na RS8 też wszystko działa.[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 14:38_________________________________________________Ja mam zrobiona tuning przedniego zderzaka na dużego grilla i na spocie służe pomocą co do części i sposobu tuningu[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 14:40_________________________________________________Wygląd jest zaje....sty mogę przesłać fotki na maila

Opublikowano

MAsz fotke ?:P Jak tak to dorzuc ja tu ;) w zalaczniku ;P

Opublikowano

Również założyłem reflektory tuningowe ze światłami dziennymi LED i nakładki niklowane na lusterka z kierunkowskazami LED

Opublikowano

Pochwal sie ;P czekam na zdjecie ;P

Opublikowano

Napisz jak mam dołączyć fotkę bo próbuje i nic

Opublikowano

Albo wrzuc ja na http://imageshack.us/ i daj linka ;)

Opublikowano

Napisz do mnie na maila [email protected] to ci podeśle foty[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 14:45_________________________________________________Wyśle ci fote zderzaka, kiery i lusterek czekam na maila!

Opublikowano

Poszło ;) Daj znac jak wyslesz ;P bo zaraz jade w miasto ;P w samochodzie cieplej :P

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=116768.480 wejdz tu i wtedy wklejaj foty :P a zeby wkleic kliknij pod okienkiem na wiadomosc przycisk pogląd, pojawi ci sie inne okno i tam bedzie opcja dodaj zdjecie

a tu piszmy o spotach zeby bałąganu nie robic :hi:

Opublikowano

ok co z dzisiejszym spotem?