Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lista na Kluczewo/Śniatowo/Makowice

1. martinez1980 with Kate terrorist.

2. Djbojus

3. CORNEK

4 .dirty8

5. Cysiu with Asia

Piknie Cysiu Piknie

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no wiesz trzeba się w końcu pojawić na jakimś spociku co byście mojej gęby niezapomnieli :D

Opublikowano

Lista na Kluczewo/Śniatowo/Makowice

1. martinez1980 with Kate terrorist.

2. Djbojus

3. CORNEK

4 .dirty8

5. Cysiu with Asia

6. Majkel

Opublikowano

kiedy to kluczewo sniatowo lub makowice ?? a moze zrobimy jakiegos grila na glebokim? sa tam ciekawe miejsca przygotowane do grilowania :)

Opublikowano

niewiem jeszcze na ile to prawda ale od kilku osób dowiedziałem się że śniatowa nie będzie ze uwagi na brak kasy, 1/4 mili w szczecinie też została odwołana oficjalnie bo jakiś pozwoleń nie dostali, zostają makowice, pracuje razem z prezesem bmw klubu i tam jak najbardziej impreza ma się odbyć więc najsensowniej będzie się podłączyć :] termin jeszcze podadzą.

A co do grilla to sympatyczny pomysł tylko czy frekwencja dopisze...

Opublikowano

To 1/4 mili w szczecinie odwolana?? :disgust: A juz ostrzylem zeby :decayed: na wyscig. Co za pech.... ;(

Opublikowano

To 1/4 mili w szczecinie odwolana?? :disgust: A juz ostrzylem zeby :decayed: na wyscig. Co za pech.... ;(

ma być 26 września w wilczych laskach 1/4 mili z pomiarem czasu profesjonalnym, jak chociaż parę osób ze szczecina będzie jechać to ja też się wybieram, no i 17.10.2010 makowice z bmw klubem (będzie bez pomiaru ale dla chętnych 1/4 mili również), tam też lecę,
Opublikowano

Kogo widzialem dzisiaj w słupsku??Ladne b5 nr ZSW.Srebne na diodach.

Opublikowano

Kogo widzialem dzisiaj w słupsku??Ladne b5 nr ZSW.Srebne na diodach.

Lecialem z tata , kupilismy paska b6 w diselku od czlowieka z pod wejherowa .Jakim autem jechales bo cos mi sie obilo o oczy ale nie wiem dokladnie bo przetyrany trasa bylem kompletnie , pozdrawiam

Opublikowano

Duzym busem fordem econolone.Kolor bialy,

Opublikowano

"na spotkaniu motoryzacyjny 17.10.2010r.(niedziela) Makowice ,,Bmw On Asphalt - Herbst" Jak przystało na Klub którego pasja krąży wokół jednej z najagresywniejszych aut na świecie, musi być szybko i dynamicznie zatem wszem i wobec ogłaszamy, że zbliżająca się impreza będzie inna od wszystkich. Bardzo długi i wymagający od kierowców nie lada umiejętności tor mający długość kilku kilometrów a także wyścigi na 1/4 mili sposobem pucharowym ale nie tylko. Świetna zabawa w której brać udział mogą wszyscy. Zapraszamy wszystkich bez wyjątku, tych którzy opanowali swoje auta do perfekcji a także tych z Was którzy dopiero poznają motoryzację i pragną doszkolić się w jeździe!!

1. Motorsport Tor

2. 1/4 mili (system pucharowy) + (drogą losowania) "

Makowice 17.10.2010, wspólny wyjazd spod Reala na słonecznym o 8:30

Opublikowano

no i kurde pieknie tego dnia tam jestem:D jesli dostane przepustke:D

Opublikowano

17.10.2010 to jeszcze kawal czasu ;p

moze zrobimy jakiegos grila przed tym lub ognicho i dołączymy do tego sesje aut zeby były jakies spoty a nie tylko wypady klubowe na imprezy?

Opublikowano

26.09.2010 wilcze laski klasy są następujące:

1. do 1500

2. od 1500-2000

3. od 2000- 2500

4. od 2500 - 3500

5. pow. 3500

6. klasa diesel

turbo wg pojemności x 1,7= klasa

Zapisy odbywać się będą w namiocie organizatora .

Sam plac zlotu gdzie odbywać się będą konkurencje będzie terenem zamkniętym , wiec dopiero po zapisaniu będzie można wjechać autem, wiec prosimy o wyrozumiałość. Start 20 zł. Obecne będą puchary i nagrody.

martinez będziesz na wilczych laskach czy makowicach?

Opublikowano

spiidy jestem za:) to kiedy ???:)

Opublikowano

niedziela godz 15 na glebokim ? moze piatek 18 ?

Opublikowano

kuuuurde Panowie dajcie mi życ w tą niedziele i sobotę bo niestety nie dam rady mam chrzciny w niedziele a ur. impre w sobotę wiec odpadam :(w ten weekendzior:( ale potem no problem

Opublikowano

to moze na nastepną niedziele juz sie umawiajmy i piszcie do wszystkich ktorzy nie wchodzą na forum i kołujcie drewno:D bo widze ze na tą jakoś nikt sie nie pali