Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to niedziela 10 tego o 20:00 będę

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No w koncu jakies konkrety, mam nadzieje ze frekwencja dopisze.

VValy ale jakie konkretnie miejsce?? Moze ta kostka brukowa na samym dole?? (Chodzi o jakis ladny kawalek "placyku")[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 08:24_________________________________________________Jak by co to :szukaj:ta mnie pod tel, piszta lub dzwońta 503 692 182 :)

Opublikowano

spot na wałach pod teatrem o 20

tam jest w miare jasno..

Opublikowano

ilu chetnych??? , bo ja zawsze jak gamon lece ze swinoujscia i albo stercze sam albo jeszcze z jednym takim madrym jak ja :decayed:

Opublikowano

pare osob mowilo ze bedzie ;)

Opublikowano

Ja tez wpadne na chwilke, jak ktos chce sie zvagowac to bede mial kabelek i lapa.

Opublikowano

nooooo i było dużo audiczek i nawet 2 skody combi ;) tak to może być i co tydzień :] żałuje że nie mogłem dłużej posiedzieć ale Dziewoja musiała do domu.

A tu fotka z dzisiaj:

pozna062.jpg

W przyszłą niedzielę czyli 17 października jest zlot na lotnisku w makowicach 80 km od szczecina, wyjazd o 8:30 spod reala na słonecznym. Ma byuć sporo autek więc kto może uważam że warto się wybrać, ma być jakaś zręcznościówka i ćwiartka (bez pomiaru czasu ale dobra okazja żeby się sprawdzić i jakieś filmiki nakręcić). Wstęp 10 zł od auta.

Opublikowano

spot udany byle tak dalej i oby nas wiecej bylo :good:

Opublikowano

Bylo poprostu super, przeroslo to moje oczekiwania, ilosc autek oszalamiajaca. Dzieki wielkie. Do nastepnego razu, mam nadzieje ze rownie licznego ;)

Opublikowano

to teraz trzeba ustalic czy niedziela zostaje o tej porze czy jakos wczesniej zeby bylo jasno i czy w tyg tez robimy jakis spot :)

oby z kazdym nastepnym ilość autek rosła a nie malala bo dzisiaj było :good::hi:

Opublikowano

też bym był za spotkaniami 2 razy w miesiącu :wink4:

wiekszosc miesiaca spedzam w dani w pracy i ogolnie ciezko jest trafic aby byc w pierwsza niedziele w polsce dlatego tez mnie wczoraj nie bylo ;( a jak beda 2 spoty w miesiacu to mam wieksze prawdopodobieństwo bycia ;)

pozdrowienia i bezawaryjności :naughty:

Opublikowano

Słyszałem ze 17.10 czyli teraz w niedziele jest zlot w czrne , makowice jedzie moze ktos to bysmy pojechali wszyscy razem co wuy na to smiley

Opublikowano

Fotki wyszly fajnie, szkoda tylko ze nie wszystkie do konca sie otwieraja (bynajmniej u mnie).

Miejscowka jak najbardziej przyzwoita. Jestem jak najbardziej "za" bysmy wlasnie w tym miejscu organizowali regularne spoty. Co cala reszta na to?? Jesli innym to odpowiada to fajnie, jesli nie to proponujcie ciekawsze lokalizacje.

Opublikowano

Kurna szkoda że nie dałem rady :confused4: ale z Gorzowa zjechałem dopiero na 23. Ja też jestem za spotami dwa razy w miesiącu tak żeby jeden w niedziele i jeden w tygodniu bo ja na weekendy często gdzieś latam i nie zawsze mi pasuje to kiedy następny??

Opublikowano

Ja tez nie moglem dojechac pozniej. A co do spotu, to ja proponuje jak najszybciej, ze wzgledu na Twojego Vaga :)

Opublikowano

no fakt ja tez bym sie chetnie zvagowal :gwizdanie:

jaki dzien pasuje na spoty w tyg ? środa ? czwartek ?

Opublikowano

mi generalnie i środa i czwartek pasuje może zobaczymy jak tam reszcie pasuje

Opublikowano

ja jestem ewidentnie na czwartek bo w srodę odrazu po robocie zawijam się do mnie na wiochę i godzina najlepiej 19