Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja niestety nie moge, audiczka zaczela mocno sikac olejem na pracujacym silniku i auto jest unieruchomione do wtorku :/

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to widze kaszana odnosnie dzisiejszego spota wiec na kiedy go przekladamy????

Opublikowano

ja dopiero zobaczylem ze spota chcecie robic.. do 28 moge codzienie o prawie kazdej porze:) poprosze od kogoś o tel lub sesa na 53100561 jak ustalicie kiedy spot bo malo ostatnio jestem na forum. wpadnie ktoś z vagiem na spota::)?

Opublikowano

jednak nie dałem rady a nie miałem jak napisać na forum bo nie miałem dostępu do kompa, cały dzień spędziłęm na lotnisku w kluczewie pod stargardem. zwiedziłem wszystkie poniemieckie i poradzieckie bunkry a jest tego na 2 dni łażenia

Opublikowano

Panowie, cos klubowe spotkania przymarly. Co myslicie o powrocie do comiesiecznych pierwszo niedzielnych spotach w wybranym miejscu szczecina?? Proponowal bym 5 wrzesien godz 17. Co o tym sadzicie??

Opublikowano

na krowie kopytko wpadł bym ale 5 września akurat lece na makowice z bmw klub szczecin i pewnie nie zdązymy wrócić do 17 :/

Opublikowano

Ja 5 września mogę być :)

Opublikowano

to co panowie robimy liste kto bedzie??

Opublikowano

ja proponuje przed 28 to też sie załapie bo potem bede dopiero 17 wrzesnia :(

np sroda 25

Opublikowano
  • Autor

Kiedy kiedy ??

Opublikowano

na krowie kopytko wpadł bym ale 5 września akurat lece na makowice z bmw klub szczecin i pewnie nie zdązymy wrócić do 17 :/

to makowice są otwarte bo ostatnio doszły mnie słuchy że ktoś to lotnisko wykupił i niemożna tan się wbić??
Opublikowano

to co sroda pasuje ? powiedzmy 18 na parkingu feuvert , mozemy się również spotkac na krematorium ale parking jest zamkniety bo budują sobie cmentarz wiec mozna stanąc wzdłuz drogi , dla tych którzy nie wiedzą gdzie to jest, dolącze mapke:)

nNBu9.jpg

Opublikowano

środa krematorium można spróbować ale nie godzina 18 bo ja np dopiero wteedy kończe pracę, gdzieś 19:30 byłoby dzik albo 20:00

Opublikowano

no to 20 :) kto chetny na 20 w srode na krematorium?

Opublikowano
:hi: środa,20- krematorium=obecny
Opublikowano

Audi naprawione, wiec w srode moge wpasc na 20.00. Tylko moze zamiast krematorium to lasztownia? Mam tam strasznie daleko i tam zawsze piz*zi :P Ale jak juz koniecznie chcecie krema to w ktorym dokladnie miejscu? Od strony torów czy działek ?

Opublikowano

Ok, zatem krematorium Środa godzina 20:00,

Rozumiem że będą na 100 %

1. spiidy

2. TDI99

3. CORNEK (tym razem nie planuje żadnego wypadu w bunkry ;) )

4. Cysiu ??

5. Cor72z ??

6. marecki1978 ??

7. Ossek ??

8. denveco ??

9. Xsystoff ??

Znaki zapytania tam gdzie niewiem czy te osoby wpadną, proszę o uzupełnianie listy :]

Opublikowano

Jeżeli około godziny 17 będzie padać, to prawdopodobnie wpadnę, jeżeli jednak będzie ładnie, to będę niestety zajęty.

Opublikowano

to niech o 17 pada ale tak do 18 :) co by wyschło do 20 hehe, a z vagiem ktos moze bedzie :>?

Opublikowano

Jeśli się pojawię, to z vagiem :)