Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge wziasc kabel tylko ktos musi miec lapka (z vagiem), bo moj trzyma 30s na baterii... (HP rulez).

Bede na 99%.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tu proponuje 5-go wrzesnia prawie dwa tygodnie przed by kazdy mogl sobie jakos zorganizowac troche czasu, a tu ni z gruszki ni z pietruszki ktos wyskakuje ze sroda. za***iście. Organizacja po ch....u, nie ma co i to jeszcze srodek tygodnia. VVybieracie chyba specjalnie taka pore zebym ja nie mogl byc. Mi do spotow pasuja tylko weekendy i zadne inne wtorki, piatki, srody, poniedzialki czy czwartki. Tylko i wylacznie soboty lub niedziele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I jak tu mozna pojawic sie na spocie jak wybieraja srodek tygodnia jak by weekendow od tego nie bylo gdzie kazdy wolny od pracy :wallbash: Nie chcecie mnie ja, to wiem ;(

Opublikowano

ale ty nerwowy :> zaproponowałem srode bokiedys ktos pisal ze srody pasuja i sie wiekszość zgadzała a w niedziele juz mnie nie bedzie niestety:(

a do tego wszystkiego mam nieszczelnosc kolo egr-a bo sie go pozbylem i chyba nieswoim autem wpadne:(

Opublikowano

denveco akurat ktoś zaproponował środę i okazało się że wielu osobom pasuje..... jak będzie kolejny zlot to zrobimy w weekend.

Opublikowano

Było trochę mniej uczestników niz w planach ale dobre i to :) Poniżej fotogaleria ;)

dsc00204n.jpg

dsc00205j.jpg

Opublikowano

kurde ja dojechalem pol godziny pozniej i to jeszcze jako pasazer:( na nastepny spot, po 17tym mam nadzieje ze juz swoim autem :wink4:

Opublikowano

to prawda bylo malo nas ale jak zwykle milo:)do nastepnego oby bylo nas wiecej

Opublikowano

Ja zajechalem o 19 bo nie wiedzialem na ktora byl w koncu spot ustalony, ale nikogo nie bylo, a ja musialem łamac sie łamańcem zeby wyjechac z tej uliczki spowrotem na Europejska. A nie bylem swoja bestia tylko FH12 :naughty:. Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie to weekend :gwizdanie:.

Opublikowano
  • Autor

w Środę będę :> można mi przypomnieć jeszcze na gg 4777243

Opublikowano

koledzy jedziecie 5.09.2010 na zlot do Makowic który organizuje bmw szczecin wstep tylko 10 zl od auta

A oto tresc z bmw

BMW ON ASPHALT III 17.08.2010r. 20:30

Zarząd BMW Klub Szczecin oraz jego Klubowicze mają zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych fanów motoryzacji na organizowany na dzień 05.09.2010r Zlot na Lotnisku w Makowicach!!! Odbędą się tam III zawody klubowe w tym roku o nazwie "BMW on ASPHALT". UWAGA: Koszt wjazdu od jednego auta to 10zł! Więcej informacji na naszym FORUM!! Zapraszamy wszystkich serdecznie! Mapka dojazdu na zlot:

pokazemy sie jako audi 3 a4 jada odemnie pozdrawiam smiley

Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 17:31a tu jest mapka

http://img120.imageshack.us/img120/8044/mapkaje8.jpg

Opublikowano

djbojus ja postaram się przyjechać tak z ciekawości daleko nie mam :)

Opublikowano

koledzy jedziecie 5.09.2010 na zlot do Makowic który organizuje bmw szczecin wstep tylko 10 zl od auta

A oto tresc z bmw

BMW ON ASPHALT III 17.08.2010r. 20:30

Zarząd BMW Klub Szczecin oraz jego Klubowicze mają zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych fanów motoryzacji na organizowany na dzień 05.09.2010r Zlot na Lotnisku w Makowicach!!! Odbędą się tam III zawody klubowe w tym roku o nazwie "BMW on ASPHALT". UWAGA: Koszt wjazdu od jednego auta to 10zł! Więcej informacji na naszym FORUM!! Zapraszamy wszystkich serdecznie! Mapka dojazdu na zlot:

pokazemy sie jako audi 3 a4 jada odemnie pozdrawiam smiley

Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 17:31a tu jest mapka

http://img120.imageshack.us/img120/8044/mapkaje8.jpg

ja jadę, wyjazd wspólny jest jak pamiętam o 8:30 rano spod reala na słonecznym.

Opublikowano

to ja bede na miejscu gdzies o 9 gora 10 a wraz ze mna 2 A4 i trzy auta pozdrawiam :>

Opublikowano

haaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha piknie kurna piknie :) to ja też sie pisze:) a jak wezmę 2 auta to dostanę zniżkę :) oczywiście też jade :) tak mi sie wydaje :)

Opublikowano

Ja jak będę wracał ze zlotu krajowego też na chwilę zajadę myślę że koło 11-12 powinienem się zjawić :)

Opublikowano

noooo ja wszystko zalezy od godziny :( szkoda ze to nie w sobote :(

Opublikowano

no to może i ja się zjawię :)

Opublikowano

ooo to bedzie nas troszke oby ladna pogoda dopisała pozdrawiam :wink4: