CORNEK Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja już audi nie mam w posiadaniu to się na to nie piszę niestety to przyjedź tym co masz Słuchajcie, generalnie jak rozmawiam z ludźmi to jednak lepsze będzie Głębokie i tam odbędzie się ognisko. Co do korowodu aniołów.... myślę że wały tego dnia mogą być oblężone i obawiam się czy nie stracimy na to zbyt wiele czasu..... tak więc Głębokie godzina 13:00 Niedziela !!! ja zabieram grilla i osprzęt w postaci widelców, tacek i nożyków oraz rozpałki i odrobinę węgla. Do zobaczenia p.s będzie też parę aut z BMW Klub Szczecin więc frekwencja powinna być zacna i auta obu marek napewno będą przyciągały uwagę, jakaś sesja też nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ktore miejsce na Glebokim, bo jest ich kilka na ognicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Corn ja mam bmw 730 ale to auto przejściowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 niewazne ;p bmw jak widac tez bedą wiec nie bedziesz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 w prawo sie skręca jak na osowo i po lewej jest duża polanka to tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 tak wiec ognisko bedzie tam gdzie Bialy LEONIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja niestety odpadam w niedzielę jadę podpisać umowę na wynajęcie sali weselnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 w prawo sie skręca jak na osowo i po lewej jest duża polanka to tam to co pokazales to polanka po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na tej polance jest bardzo fajne miejsce, byliśmy tam jakoś w kwietniu 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 w prawo sie skręca jak na osowo i po lewej jest duża polanka to tam to co pokazales to polanka po prawej no to tam [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:18_________________________________________________Kupiłem dziś Widelce, Noże, Talerze, Rozpałke, drewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 :decayed:1. CORN - Kluczewo 2.Kazikboy - Kluczewo 3. Maciej - Kluczewo 4. Yamahayzfr13 - Głębokie 5. Cor72z -Głębokie 6. Xsystoff - Głębokie 7. Aruzzz - Kluczewo 8.TDI99- jak już ustalono Głębokie 9. Węgiel i kiełbacha już kupione tylko grilla brak. Może weźmie ktoś jeszcze grilla co by nie stać w kolejce. Bo jeden może nie wydolic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja nie mam Grilla .... :gwizdanie: na 13.00 jest SPOT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja tez nie posiadam grilla :/ Na 13.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 to gdzie ten grill głębokie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 13.00 Głębokie a dokładnie polana po prawej jadąc na Osowo od strony Wojska Polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 hmmmmmmmmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 zostałem wyeliminowany z listy :gwizdanie: ja mam grila ale jest malutki i nózki odpadają a nie robimy ogniska ? tam jest dobre miejsce na ognisko i myslalem ze nad ogniem podsmażymy parówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ognisko też można zrobić oby tylko deszczu nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Za pare godzin sie widzimy na ognichu czy grilu mniejsza o to Grila ni eposiadam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 cykać mi tam foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi