Aruzzz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Takie obcowanie w naturą fajna sprawa mogę jeszcze powiedziec ze znajduje sie tam toaleta także może to was jeszczze bardziej przkeonac do tego miejsca ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 hahahaha toaleta:) zacny atut aczkolwiek ubolewam bo mnie na pewno nie bedzie przynajmniej jeszcze przez 3 weeksy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a macie jakieś foto z tej miejscówki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Moja CIotka ma tam dom na tym jeziorkiem, okolica naprawde zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 byl juz tam zlot i fotorelacja tez o ile pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 jedzie ktoś w week na Cultstyle • Zobacz wątek - [zlot] III CULTSTYLE.PL 10-12 .08.2012 WILCZE LASKI ??? dojazd tam jest tragiczny google pokazuje 3h a droga to 178km dojazd tam z pily ponoc tragedia 2 tygodnie temu byl kolega na zlocie vw i mowi ze nie jest zle. byl ktos rok temu? warto? bo tak sie zastanawiam czy nie pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Panowie ja się piszę na zlocik pisać tylko kiedy. Wysłane z mojego GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 oo jak ciotka ma dom to jedziemy na dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 gdzieś się zdjęcia znajdą tej że miejscówki A więc tak miejscówka wygląda i tak bawiliśmy się 2 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 niezła w razie deszczu jest gdzie się skitrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 calkiem niezla ta miejscowka, podobalo mi sie tam nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To Marcinie 30 wracasz tak więc 1 września proponuję zorganizować tam spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 jesli wszystkim pasi to mnie tez ale ja bym asekurayjnie zrobil ze 3-4 dni po 30tym bo moj charakter pracy sprawia ze ta data moze sie lekko przesunac a nie chcialbym z mordy holewe robic, zreszta wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 no to 1-2 września to akurat kilka dni zapasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 heheheh nooo to taki minimum zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W imieniu BMW Klub Szczecin chciałem zaprosić wszystkich chętnych na spotkanie na lotnisku Śniatowo. Zaczynamy około godziny 11:00 dnia 26.08.12. Przewidziane atrakcję to jak tradycja nakazuje: 1. tor zręcznościowy 2. 400m 3. Wybory najniższego auta zlotu 4. Konkurs strzelecki i wiele innych atrakcji, a przede wszystkim spotkanie miłośników motoryzacji w miłym towarzystwie. Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszamy do spędzenia niedzieli pod znakiem rywalizacji. Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 na szanuj-się.pl info informacja poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 no to może Marcinie ten nasz spocik zrobić tak 8-9 czyli następny weekend po twoim powrocie, wtedy już masz zapas a ja np już będę po wypłacie więc na wachę mi nie braknie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 To co będzie ktoś dzisiaj na wałach ? Bo żebym tam sam nie stał I może wtedy samochód umyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 no nie wiem czy jest sens skoro w niedziele jest chociwel tak więc lepiej polecieć na chociwel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi