denveco Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Panowie knujemy jakis zlocik w niedziele?? Wypada pierwsza niedziela wrzesnia, zgodnie z tradycja. Godz 18, Waly Chrobrego zjazdowa kostka brukowa. Kto by ewentualnie sie pisal??
spiidy Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Ja jestem za dobrze by bylo powiadomic ludzi ktorzy na forum nie wchodza ale ja pisze teraz z tel i troche bym mial z tym rzezby wec jak by sie komus chcialo......... :gwizdanie: Moge ew wyslac sesy
denveco Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Ja ostatnio wyslalem wiadomosc o spocie do ponad 1000 osob z samego szczecina i pojawilo sie raptem 4 auta ;( ;( ;(
spiidy Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 mnie w szczecinie nie bylo ale w tą niedziele podjade o 18.. moze ktoś bedzie.. jak by ci się chciało to mozesz tam popisac jeszcze raz hehe ale najlepiej pisac na gg jak ktos na forum nie zaglada to i pw nie odczyta ...
denveco Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ale PW jest polaczone z poczta, dostanie PW na forum to automatycznie wysyla mu na maila wiadomosc ze ma wiadomosc na klub a4
spiidy Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 No tak o ile wszyscy sprawdzaja maila:D widze ze dzis nie ma sensu jechac na waly bo nikt sie nie odzywa wiec sobie darujmy Moze w jakims dniu w tygodniu sie zgadamy zeby chociaz trzy osoby napisaly ze beda? A jak by sie okazalo ze pare osob sie znajdzie to dajcie znac na tel 531000561
denveco Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Szkoda ze wczesniej nie wszedlem na forum bo pucowalem auto troche mi to zeszlo i pojechalem prawie odrazu na waly. A tu lipa nikogo nie bylo. Straszna kaszana z tymi zachodniopomorskimi spotami.
CORNEK Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 przyjeżdżajta w niedziele o 21:00 na błonia tam bmw klub zawsze jest ;P
spiidy Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 No bmw klub jest ale jedna czy dwiema a4 to my tam wiele nie zdzialamy.. moze zrobmy jakiegos spota w tygodniu? Tylk zeby wiecej osob sie wypowiedzialo.....mi kazdy wieczor pasuje
denveco Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Mi jaki kolwiek wieczor w tygodniu odpoda (praca). Jesli juz mowa o wieczorze to mam dwa do dyspozycji, sobote i niedziele. Ze spotami w tak duzym miescie jak szczecin jest totalna miernota.
spiidy Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mi tez pasuje , jak sie wiecej osob znajdzie to dobrze by bylo zrobic wkoncu jakiegos spota
denveco Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Wiekszosc w ciagu tygodnia pracuje, wiec sadze ze latwo nie bedzie. Weekendy bardziej pewne sa.
Gik Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ja jestem za spotem w tygodniu, z weekendami ciężko
spiidy Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Wiekszosc w ciagu tygodnia pracuje, wiec sadze ze latwo nie bedzie. Weekendy bardziej pewne sa. no ale w weekendy nikt nie przyjezdza.. a za tygodniem są już dwie osoby
yamahayzfr13 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Mi i weekend pasuje i w tygodniu też
spiidy Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Coraz wiecej osob sie odzywa:) to co kombinujemy w nastepnym tygodniu spocik? Np sroda o 19 na walach ?
Cysiu Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 może 18-30??i np czwartek bo lepiej mi pasuje??
Rekomendowane odpowiedzi