toma$ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam. Co prawda miałem zamiar pochwalić się autkiem jak już coś przy nim zrobie, ale nie zaszkodzi jak pokaże go teraz:) Do rzeczy, autko sprowadziłem niecałe 2 miechy temu z niemiec gdzie miało jednego właściciela, przebieg na dzień dzsiejszy ok. 150 tys km. rok prod: 2006 kolor: jedyny słuszny silnik: 1,9tdi 116KM BRB ( na szczęście bez DPF'a) z wyposażenia dodatkwego jest dokładnie to na czym mi zależało: -bixenon (z autopoziomowaniem i światłami do jazdy dziennej) -sportowe zawieszenie 1BE -sportowe fotele -sportowa 3-ramienna kierownica (skórzana)+ gałka zmiany biegów -audi concert ze subwooferem w bagażniku (niewykluczona zmiana na bose) z planów na najbliższe miesiące: -felunek 18" (ewentualnie 19" na większej glebie) -obowiązkowo wirus -ciemne szybki -podłokietnik (aż dziw że go nie ma) -pełny fis -wywalenie oznaczeń z tylnej klapy lista może się oczywście wydłużyć BBS CH 18x8,5j ET35 + Pirelli P Zero 225/40 [img]http://s1.postimage.org/Rp4u0.jpg[/img]
akjam Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Gratki furki! Może jeszcze jakiś RNSik sie dołoży... :gwizdanie:
mystic.pl Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Plany modów no i RNS-E obowiązkowo Polecam zimowe dywaniki gumowe.
soolek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 GRill w czerń dodatkowo i będzie cool
toma$ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na RNS-E nie zależy mi tak bardzo (mam jakby coś tom toma:)), myślałem jedynie żeby w miejsce zmieniarki wstawić xcarlink'a
elmek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Calkiem niezle wyposazenie jak na 1.9TDI. Gratuluje. Ja od siebie polecam multi kiere + modul bluetooth jak go nie masz i duzo rozmawiasz.
rafik84 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ładna silnik jak u mnie po czym poznałeś że nie ma DPF-a ja w wklejce z kodów nic nie wyczytałem gratki pozdrawiam
toma$ Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ładna silnik jak u mnie po czym poznałeś że nie ma DPF-a ja w wklejce z kodów nic nie wyczytałem gratki pozdrawiam Mam w kodach 7GN czyli euro 4 z przygotowaniem do filtra cząstek stałych( czyli chyba moze być ale nie musi) pozatem dokładnie sobie pooglądałem cały układ wydechowy i oprucz katalizatora nic nie znalazlem. ....Acha noi końcówki wydechu jak na moje oko są okopcone:)
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 od biedy może być tylko coś nic się nie dziej z zaplanowanymi modami :gwizdanie: no i bose obowiązkowo
toma$ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 od biedy może być tylko coś nic się nie dziej z zaplanowanymi modami :gwizdanie: no i bose obowiązkowo Właśnie się zaczęło dziać . Na początek doszedł felunek BBS CH 18x8,5j et35 z oponami Pirelli P Zero 225/40 miały być 19" na większej glebie ale zdecydował rozsądek i doświadczenie po poprzednich "zabawkach":) Pare fotek auta na nowych felgach w pierwszym poście
mystic.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Felga PS Byłeś nagrzany jak te foty robiłeś ?
toma$ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 znajoma felga fajnie wyglada no wzór prawie tak oklepany jak ten z s8, ale mi sie i tak podoba.Nie widziałem bardziej sensownej 18-ki, która by pasowała do B7, pozatem co bbs to bbs Felga PS Byłeś nagrzany jak te foty robiłeś ? faktycznie mało która jest prosta (jeśli o to Ci chodzi) Mam troche więcej nacykanych fotek to może poźniej zmienie
turdzi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 no wzór prawie tak oklepany jak ten z s8, ale mi sie i tak podoba.Nie widziałem bardziej sensownej 18-ki, która by pasowała do B7, pozatem co bbs nie no fajna jest ,tak fajna ze jeszcze niedawno mialem dwa komplety dokladnie takich samych
toma$ Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Jakby ktoś był zainteresowany, to autko jest na sprzedaż http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-pakiet-sport-xenon-C20077516.html
danielo Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Dlaczego sprzedajesz autko? Chyba nie jest awaryjne
toma$ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Dlaczego sprzedajesz autko? Chyba nie jest awaryjne Z reguły zmieniam auto co 1-1,5 roku . To mam juz prawie 2 lata takze to mój rekord Co do awaryjności to masz racje. Tak więc sprzedaje tylko dlatego że mam taki kaprys:)
danielo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 A myślałem,że tylko moja żonka ma kaprys na następne nowe kozaczki
Rekomendowane odpowiedzi