Opublikowano 9 Marca 201214 l czeka na słonęczną pogodę żeby futerko się ładnie w promieniach słonecznych prezentowało
Opublikowano 9 Marca 201214 l czeka na słonęczną pogodę żeby futerko się ładnie w promieniach słonecznych prezentowało Albo się już pakuje do NL
Opublikowano 9 Marca 201214 l Autor jako że aparat juz kupiłem a słonka jak nie ma tak nie ma to cos tam zafociłem ....pierwszy modzik to lampiszony z czarnym środkiem drugi modzik to komplet zydelków skóra + alcantara:naughty:
Opublikowano 9 Marca 201214 l piękne zrób może jeszcze fote od przodu ja nie pada na niego światło.. środek lamp powinien wtedy wyjść jeszcze ciemniejszy
Opublikowano 16 Marca 201214 l Siedzenia jak dla mnie w najlepszej konfiguracji Szukaj podłokietnika w skórze, bo lekko się gryzie… no i czarna podsufitka by się przydała :gwizdanie:
Opublikowano 16 Marca 201214 l Autor Siedzenia jak dla mnie w najlepszej konfiguracji Szukaj podłokietnika w skórze, bo lekko się gryzie… no i czarna podsufitka by się przydała :gwizdanie: podłokietnik na pewno będzie..a podufitka zostanie..niech jest kontrast:decayed:
Opublikowano 16 Marca 201214 l Siedzenia jak dla mnie w najlepszej konfiguracji Szukaj podłokietnika w skórze, bo lekko się gryzie… no i czarna podsufitka by się przydała :gwizdanie: podłokietnik na pewno będzie..a podufitka zostanie..niech jest kontrast:decayed: Wracaj do Polski bo ty tam nic nie modzisz
Opublikowano 16 Marca 201214 l Autor Siedzenia jak dla mnie w najlepszej konfiguracji Szukaj podłokietnika w skórze, bo lekko się gryzie… no i czarna podsufitka by się przydała :gwizdanie: podłokietnik na pewno będzie..a podufitka zostanie..niech jest kontrast:decayed: Wracaj do Polski bo ty tam nic nie modzisz spoko spoko...jak znajde chwile wolną to biore sie light pakiet w drzwi..od razu wymienie scharatane guziki szyb..potem kumpel wpada i będzie sie tempomat robiło:decayed:
Opublikowano 18 Marca 201214 l Autor ciepło juz w nl to letni setup juz jest:decayed: od razu było mycie i woskowanie
Opublikowano 18 Marca 201214 l Autor no najpierw musze powrzucać te graty co już mam...jeszcze musze gdzieś wyrwać jakiś podłokietnik skóra podświetlany
Opublikowano 18 Marca 201214 l Autor Powiem ci że furka na prawde niczego sobie :shock3: no wiesz..staram sie staram sie,cały czas do przodu:wink: