elwis Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam, stałem się posiadaczem Audi A4 B6 Avant z 2002 roku. W środku jest radio Audi Chorus. Chciałbym dołożyć do niego zmieniarkę ale nigdzie nie mogę znaleźć kabli do podłączenia, czy są one pociągnięte fabrycznie ? jeśli tak to gdzie ? A jeśli nie to jak najlepiej je pociągnąć do bagażnika?
and76sz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 najlepiej pociągnij do schowka pasażera ja tak mam i nie muszę latać co chwilę do kufra.
Destiny007 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 najlepiej załóż sobie cos takiego masz od razu zmieniarkę mp3 z pen drive i zestaw głośno mówiący z głośników samochodu http://www.allegro.pl/item888610258_blaupunkt_interface_bluetooth_usb_audi_vw_ford.html
Michał Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 najlepiej załóż sobie cos takiego masz od razu zmieniarkę mp3 z pen drive i zestaw głośno mówiący z głośników samochodu http://www.allegro.pl/item888610258_blaupunkt_interface_bluetooth_usb_audi_vw_ford.html masz to? na jakiej zasadzie steruje się mp3? z radia czy to urządzenie ma jakiś panel?
Destiny007 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 wszystkim sterujesz z orgi radia a pendriva masz na kabelku w schowku a przycisk do odbierania i kończenia rozmów tel umieszczasz tam gdzie chcesz na daniach montuje to u ciebie
elwis Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie ale czy seryjnie w bagażniku lub w innym miejscu w samochodzie są pociągnięte kable do zmieniarki? Mam w domu 3 zmieniarki, ale nie wiem gdzie mogę je podłączyć?
darkopolo Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie ale czy seryjnie w bagażniku lub w innym miejscu w samochodzie są pociągnięte kable do zmieniarki? Mam w domu 3 zmieniarki, ale nie wiem gdzie mogę je podłączyć? Podaj kolego VIN auta to sprawdzę w Etce czy masz bądź miałeś fabrycznie wiązkę zmieniarki.
designer Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Podepnę się pod temat żeby nie zakładać nowego. Mam w schowku miejsce na zmieniarkę, ale jak kupowałem auto to jej nie było ( podobno została skradziona ). W związku z tym, iż przymierzam się do montażu RNS-E to chciałbym mieć też zmieniarkę. Czy ta z B7 podejdzie do B6? Np taka -> http://moto.allegro.pl/item876482373_zmieniarka_8e0_035_111_d_audi_a4_2007.html ?
elwis Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Panowie już wiem, że powinienem mieć kable do zmieniarki w lewym schowku w bagażniku. Wie ktoś jak rozebrać tapicerkę z lewej strony i dostać sie do tego kabla? Pozdrawiam
Destiny007 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 na forum ale to jest banalnie proste nie trzeba szukać pomocy tylko zerknąć do bagażnika śrubki sa w miarę widocznych miejscach
Rekomendowane odpowiedzi